Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Визначено переможців конкурсу "Чарівний ліхтарик" до Дня Святого Мартина у Мукачеві

Визначено переможців конкурсу "Чарівний ліхтарик" до Дня Святого Мартина у Мукачеві

Визначено переможців конкурсу "Чарівний ліхтарик" до Дня Святого Мартина у Мукачеві
Уже другий рік поспіль, на виконання розпорядження міського голови № 398 від 24.09.2013 року “Про підготовку та проведення Мукачівського міського свята “День Святого Мартина в Мукачеві”, управлінням...

Уже другий рік поспіль, на виконання розпорядження міського голови № 398 від 24.09.2013 року “Про підготовку та проведення Мукачівського міського свята “День Святого Мартина в Мукачеві”, управлінням освіти з 01 жовтня по 01 листопада було проведено конкурс “Чарівний ліхтарик” серед учнів 6-7 класів загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів міста і конкурс на кращу розмальовку “Святий Мартин: історія та легенда” серед вихованців дошкільних навчальних закладів.

ВІДЕО ДНЯ

Всі роботи, які були подані на конкурси вирізнялись оригінальністю, різною технікою виконання, оздобленням елементами історичної тематики. Ліхтарики були виготовлені з різних матеріалів, прикрашені силуетами вершника в плащі, фігурами гусей, епізодами, що нагадують події із життя Святого Мартина. А щодо конкурсу на кращу розмальовку — було подано понад 500 робіт, які були намальовані дошкільнятами.

Роботи вивчалися компетентним журі, якому було вкрай важко визначити переможців, адже всі вони заслуговують на перемогу. Та конкурс є конкурс. І вже 6 листопада у приміщенні міськвиконкому було визначено кращі роботи. А переможців цих конкурсів ми зможемо побачити при врученні їм грамот і цінних подарунків від міського голови Золтана Ленд'єла 10 листопада на площі під час проведення театралізованого дійства.

Реклама

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно