Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий альбом "Рокаша" першими почують Ужгород та Мукачево

Новий альбом "Рокаша" першими почують Ужгород та Мукачево
Гурт "Рокаш" приблизно через 2 тижні презентуватиме новий альбом в Ужгороді та Мукачеві. Про це повідомив лідер гурту Віктор Янцо. Музикант також зазначив, що робота над новорічним кліпом на пісню...

Гурт "Рокаш" приблизно через 2 тижні презентуватиме новий альбом в Ужгороді та Мукачеві.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив лідер гурту Віктор Янцо. Музикант також зазначив, що робота над новорічним кліпом на пісню "Щедрик" триває. Проект побачить світ на католицьке Різдво.

Нагадаємо, що мукачівський гурт "Рокаш", 30 листопада, знімав в Ужгороді новорічний кліп "Щедрик". Зйомки з оркестром проходили у приміщенні Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка», на які учасники гурту запросили усіх бажаючих.

Реклама

Як розповів лідер гурту, робота в Ужгороді над кліпом тривала цілий вечір, у ній взяли участь близько 50 осіб згідно з планом, а також ті, хто прийшли на запрошення гурту.

Починається кліп "Щедрик" із того, що Віктор тримає у руці листівку. Він на ній щось пише і передає іншій людині, а та так само. Кожен, хто отримує цю листівку, має щось написати, але глядач не знає, про що саме пишуть люди. На завершення листівка повертається до Віктора під час концерту гурту: виявляється що кожна людина написала на папері побажання добра і радості, - повідомив Віктор Янцо. Він також зазначив, що заради цього кліпу гурт відклав роботу над іншою піснею під назвою "Вівці", яка вже майже готова, щоб встигнути на новорічні свята презентувати "Щедрика".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно