Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Свій ювілей Феодор святкував у церкві (ФОТО)

4 листопада 45 років тому в день пам’яті ікони Казанської Божої Матері народився майбутній монах, а згодом і архієпископ Феодор. У день ювілею свого архіпастиря у кафедральному соборі на честь...

4 листопада 45 років тому в день пам’яті ікони Казанської Божої Матері народився майбутній монах, а згодом і архієпископ Феодор.

ВІДЕО ДНЯ

У день ювілею свого архіпастиря у кафедральному соборі на честь ікони Почаївської Божої Матері в м. Мукачеві була відслужені святкова Божественна Літургія.

Архієпископу Мукачівському і Ужгородському Феодор співслужили Високопреосвященніший Августин, архієпископ Львівський і Галицький, Преосвященніший Никодим, єпископ Житомирський і Новоград-Волинський та Преосвященніший Олександр, єпископ Городницький, вікарій Київської Митрополії та сонм духовенства єпархії.

Реклама

З благословення Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви архієпископ Феодор був удостоєний високої церковної нагороди особистої відзнаки Митрополита Володимира.

На Літургії архіпастирі з духовенством молилися як за здоров'я ювіляра, так і посилено возносили молитви за свого Предстоятеля.

Реклама

В кінці Божественної Літургії владика Никодим з благословення Блаженнішого Володимира, Предстоятеля Української Православної Церкви вручив архієпископу Феодору відзнаку та побажав владиці пастирської мудрості та натхнення у пастирських трудах. Архієпископ Августин, у свою чергу побажав архіпастирю духовних благ та підкреслив, що владика Феодор незважаючи на свій молодий для архіпастиря вік є "взірцем для духовенства і пастви".

Прес-служба Мукачівської єпархії УПЦ (МП)

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно