Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відбулося панк-рок шоу

У Мукачеві відбулося панк-рок шоу
Гадаєте, що панк-рок шоу можливі тільки у великих містах і на великих стадіонах? А ось і ні, такі заходи цілком можливі і в місцевих масштабах. Це нам довели талановиті мукачівці, ужгородці та...

Гадаєте, що панк-рок шоу можливі тільки у великих містах і на великих стадіонах? А ось і ні, такі заходи цілком можливі і в місцевих масштабах. Це нам довели талановиті мукачівці, ужгородці та львівяни, які зібрали на рок-концерт чимало прихильників яким дали змогу насолодитися «тяжкою» музикою.

ВІДЕО ДНЯ

Організатори концерту розповіли, що такий захід проводиться вперше, про те сподіваються, що він увійде у традицію. Адже подібні концерти об'єднують молодь, дають змогу поділитися досвідом, завести цікаві знайомства, сповнитися натхненням і навчитися чогось, від вже добре відомих музикантів. До слова про знаменитих: концерт відвідали учасники гурту «RockH», які поділилися враженнями від концерту. Вони були приємно враженими, що стільки молоді захоплюється рок музикою, відвідує і приймає участь у подібних міроприємствах. Відкрили панк-рок шоу зовсім молоді виконавці гурту «Good colour» (м.Ужгород), проте вони нічим не поступилися досвідченим музикантам. Хлопці поділилися, що це їх дебютний концерт, і як довели оплески публіки він пройшов на ура (примітка авт.) На питання «хто є їхнім музичним ідеалом» відповіли, що справжня особливість музиканта полягає у його своєрідності, тому вони так би мовити, самі по собі.

Музика знайшлась і для любителів hard-rock-metal. Останніх порадував гурт «Simbioz» дещо здивувавши публіку, за що отримав шквал оплесків, а фанати «тяжкої» музики додали пункт в свої списки улюблених команд. Звичайно, мега позитивними емоціями наситила публіку мукачівська група «My last dance» (Мій останній танок). Хлопці (крім того, що організували концерт) відіграли на всі 100%, чим поповнили лави своїх фанів і порадували музичним виконанням всіх присутніх.

Реклама

Львівський гурт «Ad hoc» потішив мелодійним панком. «Спокійний» рок знайшов своїх прихильників і молодь оцінила старанність музикантів. Своєрідною родзинкою вечора став гурт «Sk&Away» що грав на акустичних гітарах. Публіка оцінила оригінальність виконавців, і разом з ними сидячи на землі насолоджувалася музикою. Слід відзначити, що всі рокери з шаленим ентузіазмом віддалися музиці, і сповнили нас, слухачів, справжніми «рок» емоціями. Тому нашим музикантам хочеться побажати натхнення, ну а нам дочекатися наступного такого концерту.

Евеліна Іванчо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно