Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молода мукачівка Вероніка Мешко перемогла на фестивалі “Сузір’я зірок”

Молода мукачівка Вероніка Мешко перемогла на фестивалі “Сузір’я зірок”
"Сузір'я зірок" - це один з Всеукраїнських проектів для дітей та молоді в обласному центрі Закарпаття. Гран-прі конкурсу знайшло свого володаря. Ось і відкрилася світу ще одна зірочка у неймовірно...

"Сузір'я зірок" - це один з Всеукраїнських проектів для дітей та молоді в обласному центрі Закарпаття. Гран-прі конкурсу знайшло свого володаря. Ось і відкрилася світу ще одна зірочка у неймовірно цікавому світі естрадного мистецтва.

ВІДЕО ДНЯ

На пісенному фестивалі завжди нові знайомства, нові творчі відкриття, концерти молодих виконавців. У цьому році переможницею фестивалю стала Вероніка Мешко із міста Мукачево.

До участі організаторами було відібрано 45 виконавців сучасної естрадної пісні.

Реклама

Як зазначила співорганізатор конкурсу талановита співачка, володарка багатьох титулів і премій Рената Штіфель, - цього року сильними в пісенній творчості виявилася молодша група виконавців.

- Мене це радує, - каже Рената, - адже молодь у нас все-таки талановита. Майже половину премій з конкурсу поїхало в Івано-Франківську область.

Реклама

Самі виконавці відзначають, що будуть брати участь у даному заході і в наступному році. Проте їм потрібно багато працювати над собою. Пробуватися в різних творчих конкурсах. Багато хто потребує підтримки спритних продюсерів, композиторів.

Успіх - це перш за талант помножений на працю. Без цього ніяк. Ми і надалі будемо підтримувати молодих виконавців, - підсумувала Рената Штіфель.

Відрадно те, що з кожним роком фестиваль "Сузір'я зірок" набуває все більшої популярності. Цього року участь у ньому брали талановиті діти з Львівської, Донецької, Київської, Запорізької, Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Реклама

У наступному році організатори планують зробити фестиваль міжнародним.

Віктор Злива

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно