Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Михайлов Віктор Вікторович

Михайлов Віктор Вікторович

Український ресторатор, керівник та співвласник мережі ресторанів: «Порядний Ґазда», «Амур», «Chizay Мала Гора»

Народився 1 листопада 1975 року в місті Казань. Батько працював військовим, тож коли Віктору було два роки, родина переїхала в Мукачево. Тут він виховувався мамою, яка працювала секретарем навчальної частини в місцевому училищі.

ВІДЕО ДНЯ

У ліцеї № 3 здобув середню профільну освіту за спеціальністю монтажник радіоелектронної апаратури. Втім, за професією Віктор не працював. Першу роботу він отримав в 17 років на складі, а вже за два роки став одним із партнерів власників.

Паралельно з роботою на складі займався торгівлею, а згодом відкрив перший бізнес — транспортну фірму з вантажних перевезень, яка успішно функціонувала сім років. Втім, у 2008 році сталася криза, яку компанія, на жаль, не змогла пережити. Тоді Віктор вирішив кардинально змінити кваліфікацію. Так почався його шлях як ресторатора.

Реклама

У 2014 році відкрилися перші ресторани «Амур» та «Графський двір». У 2016 році Віктор вирішив запустити власне виробництво, щоб значно покращити якість продуктів для гостей ресторану. Відтоді відкрили ферму, сироварню, пекарню та пивоварню, а натуральну продукцію почали використовувати не лише для страв, а й продавати у «Ґазда Shop».

У 2017 році було дві визначні події: «Графський двір» пройшов ребрендинг та перетворився на усім знайомий ресторан «Порядний Ґазда». Ще одна визначна подія — відкриття «Chizay Мала Гора», третього закладу ресторатора.

Реклама

За словами самого Віктора, основа його успіху у ресторанній сфері — це терпіння й бажання давати своїм гостям ідеальний продукт. Попереду ще багато планів розвитку своєї справи, серед них — масштабування. Вже найближчим часом він хоче розширювати свою мережу ресторанів мінімум до 15 закладів.

Віктор одружений і має двох дітей. Родина та бізнес, який виріс із хобі, роблять його справді щасливим.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно