Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Понад 10 000 клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» боргують за газ більше 1000 гривень

Понад 10 000 клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» боргують за газ більше 1000 гривень

4% клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» (працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ») мають прострочену понад 2 місяці заборгованість за газ в розмірі понад 1000 гривень. Загальний борг цих 10324 споживачів складає більше 67 мільйонів гривень.

ВІДЕО ДНЯ

«Найбільше боргують за спожитий газ мешканці Ужгорода та Ужгородського району (25% від загальної заборгованості), Виноградова і Виноградівського району (19%) та Мукачева і Мукачівського району (близько 17,5% від загальної заборгованості). У свою чергу, найкращий рівень розрахунків за останні півроку – в громадах Перечина та Великого Березного (понад 131%). Ми вдячні клієнтам, які розуміють, що вчасні розрахунки за газ є запорукою його стабільного постачання, та злагодженій роботі усіх сервісів ТОВ «Закарпатгаз Збут», – зазначає директорка компанії Вікторія Томинець.

Читайте також:
Ціни на газ в Україні перетнули рекордну позначку
Реклама

У ТОВ «Закарпатгаз Збут» вкотре звертають увагу клієнтів, що сплачувати за спожите блакитне паливо потрібно щомісячно до 25 числа. Незважаючи на прийнятий владою мораторій на відключення боржників у період карантину, ТОВ «Закарпатгаз Збут» має право стягувати прострочену заборгованість в судовому порядку. У такому разі, окрім суми боргу, боржник оплачує судовий збір, інфляційні втрати та 3% річних від суми заборгованості. 

Довідка: 6 липня 2021 року почав діяти наказ Міністерства юстиції №1061/5. Відтепер за рішенням суду та на вимогу державних і приватних виконавців на банківські рахунки боржників за житлово-комунальні послуги буде накладатися автоматизований арешт і відбуватися списання коштів. Якщо коштів на банківських рахунках виявиться недостатньо для виплати всієї суми боргу, різницю можуть стягнути за рахунок іншого майна.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно