Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Воєводино: ціни 2021 на відпочинок та проживання

Воєводино: ціни 2021 на відпочинок та проживання

Воєводино, без сумніву, – один із найкращих та найсучасніших курортів України. Неймовірна природа, європейський сервіс та доступні ціни зроблять даний відпочинок у Карпатах незабутнім. У цій статті ми розповімо про самий комплекс та ціни 2021.

ВІДЕО ДНЯ

Відпочинок у Воєводино можна планувати на будь-яку пору року, адже у всі сезони тут є чим зайнятись. Комплекс позиціонує себе як місце, де можна гарно провести час, як індивідуально, так й із сім’єю.

Читайте також:
Шаян – перлина Закарпаття: ціни 2021 на відпочинок, санаторій та проживання
Реклама

На 17 гектарах території розташовані кілька готелів, котеджі, ресторани, басейн, кінний клуб, спортивні майданчики, конференц-зали, SPA-центр, форелеве господарство та багато іншого. Але головна окраса – це парк Шенборна, класичний австрійський парк XIX століття. Відпочиваючі можуть прогулятись навколо озера з острівцем у центрі, контури якого відтворюють кордони Австро-Угорщини. Окрасою парку є вхідна брама із двома баштами. Це своєрідний портал із сучасної України в епоху колись могутньої країни Австро-Угорщини.

Воєводино: ціни 2021 на відпочинок та проживання – 01
Реклама

Зайшовши на територію парку можна побачити міст у бароковому стилі Чотирьох Євангелістів (Іоана, Луки, Марка та Матвія).

Особливу увагу комплекс приділяє сімейному відпочинку. Тут підберуть заняття для всіх вікових категорій. Можна відправитись на кінну прогулянку, помилуватись природою у компанії найрідніших людей. Або всією сім’єю відвідати SPA-центр, розслабитись на сеансах масажу, поплавати у великому басейні та помедитувати у соляній кімнаті. Словом, даний готель в Карпатах ідеально підійде для відпочинку з сім’єю.

Воєводино: ціни 2021 на відпочинок та проживання – 02
Реклама

Щодо проживання, то є варіант зупинитись у чотирьох готелях ("Воєводино", "Плай", "Маковиця" та "Магура") або ж у сімейних котеджах. Ціни в готелях – від 2200 гривень за ніч у номері типу стандарт (інформація із сайту voevodyno.com – базовий тариф з можливістю відміни. УВАГА! Всю інформацію стосовно бронювання житла можна переглянути на сайті комплексу). Також можна зупинитись у котеджі (від 2200 гривень за добу), сімейному номері класу люкс (3900 грн) та інших номерах.

Варто зазначити, що ціни коливаються в залежності від сезону.

На території комплексу можна також смачно поїсти в одному із ресторанів. До речі, страви готують виключно зі свіжих продуктів від закарпатських фермерів та з власної теплиці.

Однією із родзинок Воєводина є те, що тут можна влаштувати барбекю біля місцевих альтанок та приготувати на грилі свіжо спійману форель. Клієнт також може замовити накритий стіл або зібрати барбекю-кошик з екологічно чистими продуктами місцевого виробництва.

Воєводино: ціни 2021 на відпочинок та проживання – 03

Із розваг великою популярністю користується катання на квадроциклах. Ціни:

  • 1300 гривень – 1 година;
  • 2300 гривень – 2 години;
  • 3300 гривень – 3 години.
Реклама

Окремо можна взяти в оренду камуфляжний костюм за 100 гривень.

Раніше видання розповідало про відпочинок у Велятино. Також читайте про санаторії Закарпаття: які ціни 2021 на відпочинок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно