Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Осінній відпочинок в Карпатах: куди поїхати та ціни-2021

Осінній відпочинок в Карпатах: куди поїхати та ціни-2021

Відпочинок в Карпатах може бути незабутнім в будь-яку пору року. Звісно ж найбільше туристів їдуть у Закарпатську, Івано-Франківську та Львівську області взимку, під час сезону катання на лижах та сноуборді, та влітку під час походів, пікніків та екскурсій. Але восени тут також можна знайти безліч варіантів для дозвілля.

ВІДЕО ДНЯ

Видання вирішило зорієнтувати, куди можна поїхати в Карпати на відпочинок та які ціни у 2021 році.

Осінь – це передусім неймовірно гарна природа. Тому варто в першу чергу планувати свій відпочинок так, щоб мати змогу прогулятись лісом, послухати заспокійливий шурхіт листя, помилуватись жовто-багряними кольорами навколишньої природи.

Реклама
Читайте також:
Шаян – перлина Закарпаття: ціни 2021 на відпочинок, санаторій та проживання

Можливо, ви потрапите в сезон збору грибів і вам вдасться їх знайти. Ідеальна формула відпочинку: прогулянка на свіжому повітрі + зібрані гриби = неймовірний заряд позитиву та гарні емоції.

Реклама

Обдумовуєте, де відпочити восени із релаксом та у спокійній атмосфері? Сміливо вибирайте один із санаторіїв або приватних котеджів. Великим позитивом є те, що саме на осінній сезон ціни стають ще доступнішими.

Осінній відпочинок в Карпатах: куди поїхати та ціни-2021 – 01

Приміром, один із комплексів у селі Поляна на Закарпатті пропонує відразу знижку -40% на відпочинок: від 2040 гривень за 4 дні на двох з харчуванням (HB). У вартість входить проживання в комфортабельних готельних номерах, сніданки та вечері. На території є бювет з мінеральною водою, критий басейн, альтанки та мангали. Дітки можуть розважатись в ігровій кімнаті.

Реклама

Послуги за додаткову оплату:

  • лікування: гідромасаж, фітодіжка, мінеральні ванни, масаж;
  • косметологія, манікюр, педикюр;
  • екскурсії Закарпаттям, зокрема замками області, на озеро Синевир, сироварні, термальні води Косино та Берегово, водоспад Шипіт;
  • квадроцикли та джипінг.

Якщо турист шукає VIP-відпочинок, то можна відвідати знаменитий курорт "Буковель". Зараз діють знижки і можна поселитись в номері вартістю від 840 гривень. Але більшість пропозицій в межах 2 тисяч гривень за добу, номери класу люкс – від 3 тисяч і вище.

Осінній відпочинок в Карпатах: куди поїхати та ціни-2021 – 02

Особливо захоплення викликають мандрівки осінніми Карпатами. Куди можна поїхати:

  • на озеро Синевир, яке восени просто заворожує своєю красою;
  • у знамениті Лумшори, де можна "поваритись" у місцевих чанах;
  • на Драгобрат, де можна досхочу милуватись красою гір;
  • на одне із форелевих господарств, яких у Карпатах безліч. Тут ви матимете змогу самостійно зловити рибу та приготувати її на мангалі;
  • відвідати курорт Пилипець, де можна покататись на підйомнику та водночас розгледіти тутешню красу природи. Ціни на підйомники – від 60 гривень (1 підйом), верх-вниз – 100 грн, денний абонемент – від 500 гривень.

Особливий вид туризму – гастротуризм. Поєднання традиційної української, гуцульської, європейської та угорської (як у випадку на Закарпатті) кухонь – створило великі можливості для дегустування наїдків. Хто ж не мріяв скуштувати смачний закарпатський боґрач посеред природи, або ж традиційні кремзлики із грибною мачанкою, чи, можливо, духмяний банош, приготований на відкритому вогні та із нотками диму? Якщо після цього згадування страв Вам потекла слинка, тоді сміливо бронюйте відпочинок в Карпатах і вирушайте на природу.

Реклама
Осінній відпочинок в Карпатах: куди поїхати та ціни-2021 – 03

Популярним також видом активного відпочинку є сходження на Говерлу. До слова, цей вид відпочинку є настільки популярним, що керівництво Карпатського національного природного парку обдумовує варіант збільшити ціну за дозвіл підйому на найвищу гору України. А все через те, що люди її масово витоптують. Зараз розмірковують над варіантом поступової зміни ціни у бік збільшення аж до 500 гривень.

Описані вище варіанти відпочинку в Карпатах – це лише мізерна частка всіх тих можливостей, які пропонують тутешні санаторії, готелі, котеджі та садиби. Адже вже давно всім відомо, що відпочинок в Карпатах – це не тільки про зиму, зараз вже Карпати – це всесезонна оздоровниця.

Читайте ще статті на тему відпочинку:

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно