Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нове меню їдальні Верховної Ради: скільки коштує обід для нардепів

Нове меню їдальні Верховної Ради: скільки коштує обід для нардепів
В оновленому меню їдальні Верховної Ради з’явились нові страви. Найдешевша позиція – салат за 32 гривні. Найдорожчі страви – рибні.

Після затяжних літніх канікул нардепи знову зібралися разом, аби попрацювати. Свою роботу Верховна Рада розпочала 7 вересня.

ВІДЕО ДНЯ

Для журналістів ввели спеціальні картки для відвідування їдальні та обмежили кількість – до 12 журналістів одночасно. Які страви з’явилися в оновленому меню їдальні Верховної Ради і яка у них вартість – читайте у матеріалі.

Найдорожчі страви в їдальні для депутатів – рибні. Філе сьомги – 174 гривні, філе сьомги гриль – 182 гривні. Тартар з сьомгою та авокадо – 241 гривня.

Реклама
Нове меню їдальні Верховної Ради: скільки коштує обід для нардепів – 01
Читайте також:
Порівняння цін у їдальні Верховної Ради та бістро "Щодня" у Мукачеві: де дешевше
Реклама

Перші страви: окрошка – 59 гривень і борщ – 51 гривня. А ось за другі страви доведеться віддати від 39 до 216 гривень. На гарнір пропонується пюре, відварений рис і гречана каша – вони обійдуться до 44 гривень за порцію.

Салати коштують від 32 до 90 гривень. Найдорожчі – "Царський" з сьомгою і "Капрезе" з моцарелою. Омлет коштує 42 гривні, млинці з яблуками та медом – 55 гривень. Овочевий шашлик – 67 гривень, деруни – 93 гривні за порцію.

Нове меню їдальні Верховної Ради: скільки коштує обід для нардепів – 02
Реклама

Філе судака в томаті з овочами – 97 гривень, рибні котлети – 43 гривні, відварене філе судака – 84 гривні. Котлети зі свинини – 60 гривень, биточки діжонські – 73 гривні, парові курячі котлети – 39 гривень. Відварені курячі стегна – 51 гривня, котлета по-київськи – 58 гривень.

Доступні за ціною і десерти: желе коштує 33 гривні, десерт "Білосніжка і сім гномів" – 63 гривні, шматочок чізкейку – 39 гривень.

Нове меню їдальні Верховної Ради: скільки коштує обід для нардепів – 03

У соцмережах же українці зазначають, що ціни для народних депутатів дуже демократичні. А в ресторанах слуги народу зазначий витрачають у декілька разів більше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно