Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Подарунки на Новий рік 2022 [недорогі та оригінальні]

Подарунки на Новий рік 2022 [недорогі та оригінальні]
У даній статті ви дізнаєтесь про подарунки на Новий рік 2022, що подарувати на Новий рік 2022 Тигра та оригінальні новорічні подарунки.

Новий рік – це завжди свято, а новорічні подарунки – це вияв поваги та турботи до рідних, близьких, товаришів чи колег.

ВІДЕО ДНЯ

Подарунки на Новий рік можуть бути різними, але всіх їх об’єднує одна спільна риса: вони повинні бути від щирого серця. І тоді не так важлива ціна презенту. Можна навіть найбільш скромним подарунком принести людині набагато більше задоволення.

Що подарувати на Новий рік 2022

Розпочнемо, мабуть, із найпростішого – із сувенірів. Є певна категорія людей, які полюбляють маленькі брилки, магнітики чи інші сувеніри із зображенням прийдешнього року. 2022 рік – рік Тигра, відповідно буде доречним презентувати дрібнички із зображенням тотему нового року. У крамничках, та й в Інтернеті, безліч пропозиції. І, що приємно, ціни на них доступні.

Реклама
Читайте також:
Календар на 2022 рік: скільки буде свят та вихідних

Ніколи не вийдуть із моди подарунки на Новий рік у вигляді нових щоденників та записних книжок. Сучасні люди є дуже заклопотаними й все втримати в голові майже неможливо. Саме тоді у нагоді стають щоденники та записники. Зараз в Інтернеті є купа сервісів, які пропонують друк персональних блокнотів, тобто ви можете презентувати, наприклад, керівнику новий записник на 2022 рік із його світлиною.

Реклама

Новорічні подарунки також можуть бути у вигляді солодощів. Так само можна вибрати зображення того ж тигра і презентувати його колегам. Виходить смачно і тематично.

Дещо схожої тематики виходять новорічні подарунки у вигляді шоколадних наборів або популярних в останні роки наборів печива із передбаченнями.

Подарунки на Новий рік 2022 [недорогі та оригінальні] – 01
Реклама

Якщо Ви шукаєте подарунок комусь із рідних, тоді є змога купити щось із теплих в’язаних речей. Це може бути шарф, кімнатні шкарпетки або рукавиці.

Мабуть, одне із найважчих рішень, що подарувати дитині на Новий рік? Тут все залежить від вподобань малечі та, як би це не звучало, від розміру батьківського гаманця. Якщо дитина захоплюється малюванням, то можна придбати нові фарби та все що пов’язано із образотворчим мистецтвом. Якщо Ваша дитина віддає перевагу музиці, тоді можна купити певний музичний інструмент. Втім, якісні інструменти не надто дешеві.

Для дітей, які займаються спортом, можна подарувати відповідне спорядження (боксерські рукавиці, нове кімоно та ін.). Трохи старшим дівчаткам можна вибрати, наприклад, засоби для догляду за волоссям.

Звісно ж, можна також придбати розумні ґаджети, як от новий смартфон чи ноутбук, які так потрібні під час дистанційного навчання.

Оригінальні подарунки на Новий рік 2022

  • Книга. Саме так… Вдумайтесь, тільки 8% українців читають книги щодня. У час засилля телевізора, YouTube та інших "зомбоящиків", книга стала справжнім оригінальним подарунком. Якщо Ви знаєте вподобання людини, то можна підібрати тематичну книгу відповідно до інтересів.
  • Фотоальбом. Виберіть і роздрукуйте кілька найкращих світлин, оформіть фотоальбом і презентуйте дорогій людині. Абсолютна більшість фотографій зараз зберігаються на девайсах, але у друкованої світлини є певна магія, шарм…
  • Іменний подарунок. Близькій людині обов’язково сподобається новорічний подарунок, зроблений спеціально для неї. Навіть якщо зробити певну річ самому складно, в Інтернеті є можливість замовити будь-які брендовані речі. Це може бути новорічна кулька із фото або написом імені, набір цукерок із певною придуманою вами назвою, речі із вишивкою ініціалів або фотопортрет.

Як можна побачити зі списку, варіантів може бути безліч. Пам’ятайте, подарунки на Новий рік 2022 потрібно готувати заздалегідь, щоб потім в останній момент не бігати по крамницях і в авральному режимі не шукати всім презенти.

Раніше видання розповідало про Новий рік 2022: який це рік за східним гороскопом, як та де його зустріти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно