Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Карантинні" 8 тисяч: відомо, кому Кабмін виплатить недоотримані гроші

"Карантинні" 8 тисяч: відомо, кому Кабмін виплатить недоотримані гроші

Застрахованим особам, які подавали заявки на отримання допомоги у 8 тис грн у квітні-травні 2021 року, але не отримали її через невірно вказану інформацію про банківський рахунок, виплатять недоотримані суми. Відповідну постанову прийняв уряд, передає прес-служба Мінсоцполітики.

ВІДЕО ДНЯ

"Застрахованим особам, які зверталися щодо оформлення допомоги у квітні-травні цього року у зв’язку з запровадженням в окремих регіонах "червоного" рівня карантину, але не змогли отримати допомогу через неправильно зазначені банківські реквізити, надали можливість повторно звернутися через портал "Дія" для її отримання", – заявили у відомстві.

Читайте також:
У Зеленського пояснили, чому тисячу за вакцинацію українцям не дадуть "живими" грошима
Реклама

"Інформація про необхідність подання повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка для виплати допомоги надійде застрахованим особам від Мінцифри засобами порталу "Дія", зокрема з використанням мобільного додатка порталу "Дія", – додали у прес-службі.

Після надходження відповідного повідомлення для отримання допомоги у розмірі 8000 гривень застраховані особи зможуть до 15 грудня цього року включно сформувати і подати повідомлення через "Дію", вказавши правильні реквізити банківського рахунка для виплати 8000 грн.

Реклама

Перерахування допомоги буде проводитись "Ощадбанком" на банківський рахунок (за стандартом IBAN) у банку, в якому відкрито рахунок, зазначений у повідомленні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно