Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Робота на Закарпатті: де можна влаштуватись із зарплатою 15-20 тисяч

Робота на Закарпатті: де можна влаштуватись із зарплатою 15-20 тисяч

Нещодавно одна з компаній провела опитування, яку зарплату українці вважають справедливою для себе. Переважна більшість людей бажають отримувати від 15 тисяч гривень на місяць і вище.

ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання "PMG.ua" проаналізувало актуальні вакансії на ринку праці Закарпаття та подає перелік.

Найлегше знайти роботу із зарплатою від 15 тисяч гривень в Ужгороді та Мукачеві. В інших містах вакансії також є, але їх буквально кілька.

Реклама
Читайте також:
Мінімальна зарплата у 2022 році зросте: коли саме і на скільки

Робота на Закарпатті із зарплатнею від 15 тисяч (підбірка зроблена згідно переліку вакансій на сайті Work.ua станом на 18 лютого):

Реклама
  • фрезерувальник на один із найбільших заводів у Мукачеві. Серед вимог – бажання працювати; досвід роботи на фрезерувальних верстатах; без шкідливих звичок;
  • водій лісовоза з маніпулятором у Сваляву. Заявлена зарплата – від 18 до 20 тисяч. Серед вимог – наявність дійсного посвідчення на управління транспортними засобами категорій "С" та "Е"; досвід керування вантажним автомобілем з причепом; уважність, добросовісне відношення до роботи, бажання працювати; дотримання належного технічного стану автомобіля; відповідальність, чесність, пунктуальність;
  • офіціант в Ужгород. Обіцяна зарплата в межах 15 тисяч та бонуси. Вимоги: комунікабельність; вміння працювати в колективі; відповідальність; чесність; дисциплінованість;
  • контролер якості на одне із мукачівських підприємств із зарплатнею 15 000 гривень на місяць. В умовах роботи зазначається, що це буде офіційне працевлаштування; двозмінний графік роботи (І зм.: 06:30 − 15:00, ІІ зм.: 15:00 − 23:30); можлива робота у вихідний день; безкоштовне транспортування; пільгове харчування;
  • вчитель англійської мови в Ужгород із зарплатою 20 тисяч. Необхідно добре знати англійську мову на рівні upper-intermediate і вище; мати досвід викладання / репетиторства – від 1 року і вище; бути ефективним і чуйним. Також вакансія передбачає систему бонусів та гнучкий графік роботи.

Робота на Закарпатті – які ще вакансії можуть бути

Окремо варто зазначити про торгових агентів та регіональних менеджерів. У більшості їхня зарплата буде складатись із фіксованої ставки та відсотка від продажу. Відповідно, дохід працівника буде залежати від кількох аспектів. Практично у всіх вакансій однакові вимоги: орієнтація на результат, комунікабельність, стресостійкість та відповідальність. Дехто ще додає вміння працювати із запереченнями. Робота передбачає роботу з наявними клієнтами, пошук нових, аналіз ринку, консультацію та проведенню переговорів. У більшості обіцяють зарплатню від 15 тисяч.

Окремим пунктом виділимо торгових агентів зі своїм авто. Вимоги та обов’язки ті ж самі, але доплати будуть ще за амортизацію машини.

Реклама

Також є кілька вакансій кухаря. Наприклад, в один із закладів у Міжгір’ї. Там пропонують роботу з окладом від 18 тисяч. Шукають командного гравця з досвідом роботи від 2 років з банкетами та який вміє побудувати роботу кухні в режимі багатозадачності та великого завантаження. Також кандидат повинен мати бажання розвивати напрямок, вводити нові страви та вдосконалювати меню.

Загалом вакансій в Закарпатті з зазначеною заробітною платою не так і багато. Та і частина з них, якщо і пропоную такий дохід, то передбачають при цьому мінімальну ставку, а решта буде залежати від обсягу виконаної роботи.

Раніше видання розповідало, що в Україні вчителям хочуть підвищити заробітну плату та давати на місяць від 15 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно