Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До 1 червня: ПриватБанк оприлюднив важливе повідомлення

До 1 червня: ПриватБанк оприлюднив важливе повідомлення

ПриватБанк повідомив, що кредитні канікули за кредитними картками фінустанови діють до 1 червня 2022 року.

ВІДЕО ДНЯ

Кредитні канікули – це пільгові умови договору, коли клієнти мають право не вносити обов’язковий мінімальний платіж, що особливо актуально у випадку перебування у зоні бойових дій чи через втрату доходу. Кредитні канікули означають, що банк не штрафуватиме за прострочені платежі.

"В ПриватБанку такі умови діють до 1 червня", – наголошує пресслужба фінустанови.

Реклама
Читайте також:
Допомога в розмірі 6500 гривень: ПриватБанк озвучив важливу інформацію

"У той же час, ми просимо погашати заборгованість хоча б частково, адже банк повинен працювати. Ми також продовжуємо нести повну відповідальність за депозити українців незалежно від обставин. Стандартні умови пільгового періоду картки залишаються незмінними", – додають у Приваті.

Реклама

"Кредитні канікули не означають відсутність процентів за користування кредитними коштами. Додатково до канікул, у березні ПриватБанк встановив кредитну ставку 0,001%, практично зробивши користування кредитними коштами безкоштовним. Ми зробили це, щоб підтримати всіх наших клієнтів і усвідомлюючи більш нагальні проблеми, з якими зіткнулась країна", – резюмує пресслужба банку.

Також на офіційному сайті Привату зазначається, що банківська система повинна працювати, аби забезпечувати і передову, і тил.

"Економічний фронт також дуже важливий для перемоги. І тому з 1 квітня ми частково повернули деякі тарифи, при цьому знизивши їх порівняно з довоєнним рівнем. Так, зараз встановлено пільговий розмір кредитної ставки на рівні 1,7%, що є вдвічі меншим, ніж до війни. Проценти нараховуватимуться і у травні, але до 1 червня за кредитними канікулами погашення платежу не буде обов’язковим", – йдеться у повідомленні.

Реклама

Раніше повідомлялось, що програма "Бонус+" від ПриватБанку із травня працювати не буде. До цього є змога перерахувати накопичені кошти для допомоги ЗСУ або витратити їх у магазинах-партнерах фінустанови.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно