Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мережа супермаркетів Сільпо озвучила важливу інформацію про доставку солі

Мережа супермаркетів Сільпо озвучила важливу інформацію про доставку солі

Мережа супермаркетів Сільпо на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук заспокоює українців стосовно продажу солі. Торгова мережа каже, що сотні тонн продукту вже везуть в Україну.

ВІДЕО ДНЯ

У тексті повідомлення зазначається, що орієнтовно за два тижні сіль буде доставлено.

Читайте також:
Ціна 1 кілограма гречки вже досягла майже 100 гривень: чи буде ще дорожче
Реклама

"Нам, як і всім українцям, болить через те, що підприємство "Артемсіль" зараз призупинило роботу через бойові дії у Донецькій області.

Поки на нашій землі йдуть бої з російськими окупантами, ми домовилися про поставки солі з виробниками в Україні та за кордоном. У квітні ми почали співпрацювати з одним з найстаріших підприємств у Європі – Дрогобицькою солеварнею у Львівській області.

Реклама

У травні ми знайшли нових постачальників у Польщі, Румунії та Туреччині. Перші партії Куявської солі з Польщі ми вже почали отримувати. Сіль з Румунії та Туреччини очікуємо в Україні на початку та в середині червня. До того ж "Сільпо" збільшує поставки солі ТМ Sosalt з Італії, – йдеться у повідомленні торгової мережі.

Нагадаємо, в Україні призупинило свою роботу підприємство "Артемсіль". Причина – російські окупанти ведуть постійні обстріли міста Соледар. Відповідно, працівники підприємства не мають змоги працювати. Через це і виник дефіцит продукту. Адже "Артемсіль" є одним із найбільших у Європі підприємств із солевидобутку.

До війни 1 кілограм солі можна було купити за 10 гривень, а то й менше. Зараз ціна дуже різниться: від 20 до 50 грн за 1 кг. Часто покупці нарікають, що солі у магазинах немає взагалі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно