Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Україні в м’ясній галузі і свинарстві склалася критична ситуація

В Україні в м’ясній галузі і свинарстві склалася критична ситуація

У м’ясній галузі і свинарстві України склалася критична ситуація. Справа в тому, що через повномасштабне вторгнення країни-терориста більшість великих сільськогосподарських підприємств, які займаються вирощуванням свиней і переробкою м’яса, опинилися в зоні бойових дій і на тимчасово окупованих територіях.

ВІДЕО ДНЯ

Про це розповів голова фінансового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у ході зустрічі, проведеної з Асоціацією "М’ясної галузі" у рамках роботи Національної ради відновлення України від наслідків війни. Нардеп зазначив, що всі пропозиції будуть враховані у роботі над планом відновлення країни.

Читайте також:
Купити сіль: яка ситуація на ринку в Мукачеві
Реклама

"На жаль, в мʼясній галузі і галузі свинарства України склалася критична ситуація, яка впливає на основу національної продовольчої безпеки України в період війни. Внаслідок військової агресії росії суттєва частина великих сільськогосподарських підприємств, що займаються вирощуванням свиней та переробкою м’яса, опинились у зоні бойових дій та на тимчасово окупованих територіях ("АПК-Інвест", агрокомбінат "Слобожанський", "М’ясокомбінат М’ясний", "Салтівський м’ясокомбінат", Східно-Український мʼясокомбінат та інші)", – сказав Гетманцев.

Він зазначив, що всім представникам асоціації також запропонували можливість складання переліку професійних пропозицій щодо вирішення актуальних проблем.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно