Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Мільйони українців надалі платитимуть за газ за "нафтогазівським" тарифом: названа ціна

Мільйони українців надалі платитимуть за газ за "нафтогазівським" тарифом: названа ціна

Мільйони українців надалі платитимуть за газ за "нафтогазівським" тарифом: названа ціна

Понад 8 мільйонів українців під час війни опинились в ситуації, коли не мали змоги отримувати газ від своїх попередніх постачальників. Відтак вони перейшли на блакитне паливо від компанії "Нафтогаз України", адже саме вона визначена як постачальник "останньої надії".

ВІДЕО ДНЯ

Переведення є вимушеним, адже без цього споживачі могли залишитись без газопостачання. Нафтогаз, як визначений державою "постачальник останньої надії", в таких ситуаціях приходить на допомогу, стає постачальником і забезпечує потреби українських домогосподарств.

Читайте також:
В Україні на 2 місяці зробили пільгову ціну на газ: кого це стосується
Реклама

Пресслужба Нафтогазу повідомила, що переведення споживачів актуальне для споживачів у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській областях.

"Для забезпечення безперебійного газопостачання в умовах воєнного стану всі споживачі, які раніше отримували природний газ від 17 постачальників під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ" (104.ua) та ТОВ "Одесагаз-Постачання", з 1 травня 2022 року забезпечуються газом від Нафтогазу", – зазначає пресслужба компанії.

Реклама

У повідомленні ГК "Нафтогаз України" зазначається, що для нових клієнтів діятимуть їх стандартні контракти. Ціна за 1 м.куб. для них становитиме 7,96 грн. ПДВ в цю суму включене, але не врахована вартість доставки.

"Звертаємо увагу, що нові клієнти проводять оплати з попереднім постачальником за газ, отриманий до 30 квітня 2022 року, а з 1 травня 2022 року оплачують газ на рахунки ГК "Нафтогаз України", – йдеться в повідомленні на офіційному сайті газопостачальної компанії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно