Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тарифи на комунальні послуги під час війни: з’явилась важлива інформація

Тарифи на комунальні послуги під час війни: з’явилась важлива інформація

В Україні мають намір заморозити тарифи на комунальні послуги до кінця дії воєнного стану. Відповідна інформація випливає із повідомлення прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, яку він поширив у своєму телеграм-каналі.

ВІДЕО ДНЯ

"Уряд подасть до Верховної Ради законопроєкти, які передбачають мораторій на підвищення тарифів на період воєнного стану та 6 місяців після його завершення. Тарифи на газ та його розподіл, а також на тепло й гарячу воду не будуть зростати. У ці складні дні будь-яке підвищення тарифів точно не на часі", – йдеться у повідомленні прем’єра.

Читайте також:
Тарифи по-новому із коригуючим коефіцієнтом: як відтепер українці платитимуть за воду
Реклама

Раніше видання вже інформувало, що в Україні ухвалили рішення про непідняття тарифів на електроенергію щонайменше у найближчі 6 місяців. Всі розрахунки будуть здійснюватись згідно нині чинних цін. Якщо домогосподарство споживає на місяць не більше 250 кВт, тоді ціна за кожен кіловат становитиме 1,44 грн. Понад згадану норму – 1,68 грн.

Щодо газу, то міністр енергетики Герман Галущенко пообіцяв, ще попри всю складність ситуації переглядати теперішню вартість блакитного палива також не планують.

Реклама

Про те, що ціни на газ та електрику зростати не будуть також запевнив голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев. Однак звернув увагу на проблему з наявними боргами населення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно