Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Для українців озвучили важливе попередження стосовно нових платіжок за газ

Для українців озвучили важливе попередження стосовно нових платіжок за газ

Компанія "Нафтогаз України" оприлюднила попередження для українців стосовно платіжок за спожите блакитне паливо. Пресслужба ГК зазначила, що рахунки трохи затримуються, але вже незабаром вони будуть доставлені.

ВІДЕО ДНЯ

Ще одна важлива інформація – ті клієнти, які стали клієнтами "Нафтогазу" із травня 2022 року, повинні оплатити рахунки саме по реквізитах державного постачальника.

Читайте також:
"Нафтогаз" зафіксував ціну
Реклама

"У зв’язку з тим, що більшість постачальників газу побутовим споживачам не виконують свої функції, з 1 травня 2022 року понад 8,8 млн українських домогосподарств отримували газ від Нафтогазу. Саме тому, рахунки за спожитий газ у попередньому періоді мають бути оплачені на рахунки ГК "Нафтогаз України", – йдеться в повідомленні.

Пресслужба газопостачальної компанії зазначила, що формування травневих платіжок трохи затримується. Усі рахунки за спожитий газ у попередньому місяці будуть доступні після 20 червня, в  особистому кабінеті my.gas.ua та чатботах GASUA.  Друковані рахунки доставить Укрпошта після 25-го числа поточного місяця, лише в тих регіонах, де відсутні активні бойові дії.

Реклама

"Важливо, що кожен новий клієнт має отримати номер особового рахунку. Для цього необхідно перейти в чатбот GASUA у Viber, Telegram або NaftogazGasSupply у Facebook Messenger та ввести ЕІС-код (16 символів). EIC – це персональний газовий номер об’єкта газопостачання, який складається з 16 символів (латинських літер та цифр). Наприклад, 56XM19A205987456. Його можна знайти в особистому кабінеті, контакт-центрі вашого облгазу або в рахунку за розподіл чи постачання газу", – роз’яснює "Нафтогаз України".

Після отримання особового рахунку клієнт можете зареєструватися в особистому кабінеті my.gas.ua. Саме з його допомогою зручно дізнатися та оплатити рахунки, завантажити довідку про пільги та субсидії, отримати акт звірки тощо. Також можна отримати особовий рахунок, звернувшись до контакт-центру ГК "Нафтогаз України".

Всі пільги та субсидії, при зміні постачальника, зберігаються автоматично.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно