Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка виграла 30 мільйонів і віддала виграш на допомогу ЗСУ

Закарпатка виграла 30 мільйонів і віддала виграш на допомогу ЗСУ

Щедрий подарунок для ЗСУ зробила жінка з Закарпаття. Жанна виграла 30 мільйонів гривень в одному із онлайн-казино і віддала виграш на допомогу захисникам України. Закарпатка стала мільйонеркою цього місяця.

ВІДЕО ДНЯ

"Перше відчуття, звісно, шок. Бо я не вірила власним очам, що виграла. В минулому я також вигравала, та то були інші суми. Від 30 мільйонів в мене перехопило подих", – розповіла Жанна.

Читайте також:
У Мукачеві з концертом в підтримку ЗСУ виступили відомі виконавці
Реклама

Але замість квартир і машин, українка, яка в лютому вимушено виїхала з Закарпаття з двома дітьми в Чехію, направила весь виграш на допомогу захисникам України.

Так, днями до Державної прикордонної служби України звернулися представники компанії з пропозицією від клієнтки, що виграла джекпот. Вони зазначили, що жінка віддала виграш на допомогу країні і він буде направлений на підтримку українських прикордонників. На ці кошти вже замовлено виготовлення 10 000 комплектів форми для військовослужбовців прикордонного відомства.

Реклама

Як відмітив Голова Держприкордонслужби, ця історія вражає, бо це щире особисте бажання і великий особистий внесок від конкретної людини.

"Невдовзі прикордонники отримають 10 000 комплектів нової форми. І це замовлення буде реалізоване підприємством, яке вже отримало заявку на виготовлення за рахунок джекпоту небайдужої українки. Коли ми бачимо такий рівень підтримки з боку народу та бізнесу, ми певні – разом ми вистоїмо, Україна обов’язково переможе", – сказав Сергій Дейнеко. 

Як повідомили у Державній прикордонній службі України, жінка-благодійниця зазначає, що допомогти може кожен і у неї теж з’явився такий шанс.

Реклама

"Я радію, що змогла допомогти своїй країні та наші захисники невдовзі матимуть нову якісну форму. Дякую Parimatch за швидку реалізацію моєї мрії", – додає українка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно