Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На одній з АЗС можна заправити авто безкоштовно: як це зробити

На одній з АЗС можна заправити авто безкоштовно: як це зробити

На АЗС WOG доступна безкоштовна заправка будь-яким видом пального. Щоб залити у бак бензин, дизель чи автогаз, не сплачуючи грошей, потрібно залишити заявку на платформі "єДопомога". Пресслужба компанії розповіла всі подробиці. Про них – далі.

ВІДЕО ДНЯ

Мережа АЗС WOG повідомила, що відтепер їх клієнтам доступна платформа "єДопомога". Це означає, що благодійники з різних країн світу мають змогу допомогти пальним українцям, які цього гостро потребують та залишили заявки на платформі.

"Для цього на платформі "єДопомога" благодійникам необхідно обрати заявку на допомогу в розділі "Пальне" та сплатити "Передплату" – на суму 200, 500 або 1000 гривень. Після цього Заявник отримає спеціальний цифровий код, який можна використати на купівлю пального у мережі АЗК WOG", – йдеться в повідомленні пресслужби WOG.

Реклама
Читайте також:
Ціна на бензин і дизельне пальне може різко зрости: в чому причина

"Під час війни багато українців потребують підтримки для того, щоб купити продукти, ліки, а також заправити автівку і мати можливість евакуюватись, дістатись до лікарні тощо. 

Реклама

Саме тому на гуманітарній платформі "єДопомога" розширюється перелік партнерів, товари яких благодійники можуть передплатити для тих, хто потребує. Ми вітаємо приєднання мережі АЗК WOG, яка стала першим паливним партнером платформи. Сподіваємося на те, що тепер благодійники з усього світу будуть підтримувати онлайн українські родини не тільки продуктами та ліками, а і паливом", – розповів про нові можливості платформи Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Передплата на пальне є разовою та дійсна впродовж 30 днів з дати оплати. Вона може бути використана лише для покупок у мережі АЗК WOG. Якщо Передплата не використана протягом цього часу, платформа "єДопомога" інформує Благодійника, що Передплата протермінована та згенерована заново, та повідомляє про необхідність направити його новому Заявнику, що потребує допомоги.

"Прив’язки до певного виду пального у Передплаті "єДопомога" немає. Заявник зможе заправити свій транспортний засіб потрібним видом пального на суму, що відповідає його номіналу. Для цього достатньо пред’явити Передплату оператору на касі, й він активує її", – розповів Олег Кушіль, директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG. 

Реклама

Скористатись Передплатою "єДопомога" можна на будь-якому АЗК WOG, окрім тих, де воно відсутнє чи відпускається лише для заправки спецтранспорту або по безготівковому розрахунку.

Перевірити наявність пального на АЗК WOG завжди можна на сайті компанії в розділі "Мапа", а також у відповідному розділі в застосунку PRIDE.

Як отримати допомогу?

  1. Зареєструйтесь на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/
  2. Залиште заявку на допомогу.

Коли Благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Аби скористатися допомогою, під час покупки пального на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати Передплату "єДопомога" зі штрих-кодом для сканування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно