Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На територію Мукачівської ТГ релоковано вже 56 підприємств

На територію Мукачівської ТГ релоковано вже 56 підприємств

На територію Мукачівської громади релоковано 56 суб’єктів господарювання. Деякі з них нещодавно відділи фахівці економіки Мукачівської міськради відвідали, зокрема це ТОВ «Аттекс Груп», яке перемістилося з Києва на початку війни.

ВІДЕО ДНЯ

Підприємство займається пошиттям елементів військового одягу, корпоративного одягу класу люкс. Для виготовлення своїх виробів компанія використовує високоякісні тканини, матеріали та обладнання. Наразі, як розповіли у Мукачівській міськраді, на виробництві 9 працівників, запрошують до команди досвідчених фахівців.

Читайте також:
Топ-5 найзатребуваніших вакансій на Закарпатті
Реклама

Ще одне швейне виробництво релоковане з Харкова — ФОП Штаєр Ю.М. Займаються виготовлення текстильної продукції, пошиттям постільної білизни, халатів із натурального шовку та інших тканин, піжамних комплекті тощо. Зараз на виробництві 5 працівників.

З міста Харкова також релоковане підприємство ТОВ «Сімкорд» — ІТ-компанія високого класу. Спеціалізуються на таких напрямках, як: модернізація електронної торгівлі, комп’ютерне програмування та виготовлення власних комплексних програмних продуктів та рішень.

Реклама

Хочуть на базі одного з навчальних закладів міста створити новий освітній напрямок, щоб навчати майбутніх айтішників програмуванню та електронним технологіям. Наразі до роботи в компанії залучено 57 спеціалістів, штат яких в майбутньому планується збільшити до 110 працівників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно