Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Внесено зміни до бюджету Закарпаття на 2023 рік

Внесено зміни до бюджету Закарпаття на 2023 рік

Зміни вносяться для співфінансування транскордонних проєктів, будівництва дошкільного закладу, облаштування житла для ВПО і не тільки, – йдеться у повідомленні Закарпатської обласної ради.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідне рішення обласні депутати прийняли щойно у ході позачергової сесії облради.

Отож, рішенням за рахунок отриманих трансфертів з місцевих бюджетів, збільшено обсяг ресурсу обласного бюджету в сумі 27 млн 332 тис грн. Ці кошти скеровано на як часткову компенсацію витрат суб’єктами господарювання на придбання альтернативних джерел енергозабезпечення (22 млн грн). Решту – спрямовано на будівництво закладу дошкільної освіти на 150 місць у селі Заріччя Хустського району.

Реклама
Читайте також:
Дадуть картку, а на неї зарахують 14 тисяч гривень: хто отримає гроші на оздоровлення

За рахунок субвенції з державного бюджету, близько 1,6 млн грн, розподілено між бюджетами територіальних громад, які мають розгорнуті локації з проведення заходів з реалізації соціального проєкту "Активні парки – локації здорової України".

Реклама

Крім того, перевиконання дохідної частини бюджету, що склало 42 мільйони 324 тис грн, розподілено для фінансування обласних програм, функціонування установ обласного підпорядкування та ремонт об’єктів спільної комунальної власності, а також та спрямовано трансферти окремим місцевим бюджетам області, зокрема для: облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, співфінансування до проєктів транскордонного співробітництва, поточний ремонт дороги до румунсько-українського пропуску та ремонт і реконструкції соціально-важливих об’єктів територіальних громад.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно