Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мережу супермаркетів "Барва" продали Алексу Ровту?

Мережу супермаркетів "Барва" продали Алексу Ровту?
Уже до кінця року найбільша на Закарпатті мережа супермаркетів “Барва” отримає нового власника. Покупець уже відомий. Інформація щодо продажу супермаркетів, які є частиною ТОВ “Закарпатська...

Уже до кінця року найбільша на Закарпатті мережа супермаркетів “Барва” отримає нового власника. Покупець уже відомий.

ВІДЕО ДНЯ

Інформація щодо продажу супермаркетів, які є частиною ТОВ “Закарпатська продовольча група”, почала поширюватись серед самих працівників установи ще кілька місяців тому. Наразі достеменно відомо, що новому власнику віддадуть усі супермаркети “Барва” та оптову базу в Мукачеві. Продаж інших об’єктів потужного в краї ТОВ “Закарпатська продовольча група” імовірний, але про це ще нічого не відомо.

Новим власником мережі супермаркетів став/стане мільярдер Алекс Ровт, американець із закарпатськими коренями. Люди подейкують, що покупець особисто приїжджав у супермаркети з інспекцією.

Реклама

Супермаркети “Барва” знаходяться майже в кожному районному центрі Закарпаття. В мережі працевлаштовані тисячі людей і саме їхні джерела доходів зараз опинилися під питанням.

Алекс Ровт, найбільш імовірно, впроваджуватиме в придбаній бізнес-структурі американську систему менеджменту. Відтак кадри адміністративного, управлінського та бухгалтерського апарату можуть зазнати змін першочергово. Не виключено, що буде здійснений і ребрендинг — “Барва” отримає нове ім’я.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно