Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Київ потягом – за 8 годин!

У Київ потягом – за 8 годин!
Скоро у Воловецькому районі з’явиться ще один тунель, який дасть змогу швидше добиратись до Києва. Таку інформацію повідомив журналістам керівник Закарпатського краю О. Ледида. Він наголосив, що є...

Скоро у Воловецькому районі з’явиться ще один тунель, який дасть змогу швидше добиратись до Києва. Таку інформацію повідомив журналістам керівник Закарпатського краю О. Ледида.

ВІДЕО ДНЯ

Він наголосив, що є пріоритетні питання — "добиратися з Ужгорода до Києва за 16-18 годин не є нормальним. Щоб цього уникнути і скоротити час поїздки ми поставили питання про ремонт і реконструкцію залізниці та будування другого тунелю у Воловецькому районі". Планується залучення швидкісних потягів сполученням Ужгород-Львів, Львів-Київ з пересадкою, що дасть можливість доїжджати з Мукачева до Києва за 8 годин.

Будування другого тунелю почнеться найближчим часом, оскільки всі необхідні документи і дозволи вже зібрані й упорядковані.

Реклама

Крім того, О. Ледида планує вже цього вівторка запросити в Закарпаття керівника Львівської залізниці і з ним обговорити всі питання, що стосуються будівництва тунелю.

У підтвердження своїх слів пан Олександр наголосив, що вже готові всі матеріали, прийнято рішення обласної ради і підготовлено проектно-кошторисну документацію.

Реклама

Юлія Дуб, студентка відділення журналістики УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно