Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Угорці та французи зацікавились мукачівським “червеним вином”

Угорці та французи зацікавились мукачівським “червеним вином”
1-2 травня 2011 року офіційна делегація міста Мукачева на чолі із заступником міського голови Гергелем Габоровичем Кінчем відвідала місто-побратим Егер (Угорщина), де взяла участь в міжнародній...

1-2 травня 2011 року офіційна делегація міста Мукачева на чолі із заступником міського голови Гергелем Габоровичем Кінчем відвідала місто-побратим Егер (Угорщина), де взяла участь в міжнародній туристичній конференції міст-побратимів. Під час робочої зустрічі заступник міського голови Г.Г. Кінч мав змогу поспілкуватися та обговорити подальші можливі напрямки співпраці, зокрема в сфері туризму, з мером міста Егер Хабішом Ласло та його заступниками. На міжнародній конференції з питань розвитку туризму, в якій взяли участь представники міст-побратимів м. Егера ( Кутна Гора (Чеська Республіка), Макон (Франція), Перемишль (Польща), Порі (Фінляндія)) було презентовано туристичну привабливість міста Мукачева, основні туристичні об’єкти та атракції, а також продемонстровано фільм про туристичні можливості Закарпатської області. Великий інтерес в учасників конференції, а найбільший – у французів з міста Макон, викликала інформація про проведення в Мукачеві фестивалю «Червене вино», його історію, масштаби та колоритність. В рамках конференції також було взято участь в практичному семінарі та прес-конференції для місцевих ЗМІ, на яких було обговорено можливі шляхи подальшої співпраці в сфері туризму, обміну досвідом та реалізацію спільних ідей та проектів. Оскільки місто Егер та його околиці - один з найдавніших центрів виноробства Угорщини, в рамках екскурсії, делегація міста Мукачева мала змогу ознайомитися з традиціями та технологією виробництва сонячного напою в краї, відвідати музей виноградарства та виноробства, а також винні підвали, в яких зберігаються найкращі сорти вина. Також в рамках відзначення Дня Європи, який співпав з проведенням конференції, на центральній площі міста відбувся святковий концерт за участі колективів з міст-побратимів.

ВІДЕО ДНЯ

Отже, від тепер про Мукачево, його туристичну привабливість та фестивалі, знають не тільки в Егері, а й в багатьох містах країн Європи.

Прес-служба Мукачівського міськвиконкому

Джерело: Сайт Мукачівської міської ради

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно