Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • У травні закарпатці і суб’єкти господарювання отримали 10 тисяч адміністративних послуг

У травні закарпатці і суб’єкти господарювання отримали 10 тисяч адміністративних послуг

Протягом перших чотирьох місяців 2015 рокузакарпатцям надано майже 36 тисяч адміністративно-податкових послуг. В травні ж ця цифра зросла ще на 10 тисяч. Таким чином, протягом січня-травня 2015 року Головним управлінням ДФС у Закарпатській області та податковими інспекціями надано 46 тисячадміністративних послуг.

ВІДЕО ДНЯ

Державна фіскальна служба України загалом, та її територіальні органи зокрема, роблять все необхідне щоб стати сучасною державною структурою європейського зразка з надання сервісних послуг платникам податків та надійним партнером для бізнесу, - зазначили у відділі комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Задіяні 70 працівників-податківців у роботі 10 Центрів обслуговування платників краю надали майже 40 тисяч послуг. Тобто 86,5% послуг платники податків області одержали саме в центрах обслуговування. Ці спеціальні місця для надання послуг забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.

Реклама

Слід зазначити, що з початку року жодного разу платники податків не скаржилися на наявність черг у ЦОП. Щотижня комісія по відкриттю скриньки у кожному Центрі здійснює аналіз наявних у ній анкет та пропозицій. Скарг на дії працівників ЦОП не надходило, а в анкетах клієнти залишали тільки позитивні відгуки.Разом з тим, найбільш популярною залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Так, протягом січня-травня 2015 року в області видано 25,4 тис. реєстраційних номерів, у т.ч. у ЦОП – 21,1 тис. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно