Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Закарпатські енергетики звернулись до водоканалу Ужгорода з вимогою погасити борги

Закарпатські енергетики звернулись до водоканалу Ужгорода з вимогою погасити борги

Закарпатські енергетики звернулись до водоканалу Ужгорода з вимогою погасити борги

Учора, 23 червня, ПАТ "Закарпаттяобленерго" надіслало лист на адресу КП "Водоканал м. Ужгорода" з проханням погасити заборгованість за спожиті енергоносії, бо накопичення боргів створює вагому загрозу сталій роботі енергосистеми Закарпатської області. Копію вимоги надіслано до Ужгородської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Як йдеться в листі, продовжується тенденція щодо накопичення боргів КП "Водоканал м. Ужгорода" перед ПАТ "Закарпаттяобленерго" за спожиту електроенергію, - повідомляє прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго".

У вимозі зазначається: "З місяця в місяць накопичується заборгованість КП "Водоканал м. Ужгорода" перед електропостачальною компанією за використану електричну енергію, яка на 1 червня 2015 перевищує 2 млн грн (для порівняння, на 1 січня 2015 року борг складав 718 тис. грн), і це не враховуючи поточних нарахувань. За червень комунальному підприємству виставлено рахунок на суму 2 305 тис. грн, і в разі невжиття заходів щодо проведення належної оплати борг може перевищити критичну межу.  

Реклама

З огляду на вищевикладене вимагаємо:

- сплатити наявну заборгованість у терміни відповідно до діючих договірних умов;

Реклама

- у разі неможливості погашення заборгованості та відсутності коштів на сплату поточних зобов’язань, вжити заходи відповідно до ч. 9 ст. 26 ЗУ "Про електроенергетику", а саме: знизити поточне споживання електричної енергії до рівня величини фактичної оплати спожитої електроенергії.

Про вжиті КП "Водоканал міста Ужгорода" заходи просимо повідомити ПАТ "Закарпаттяобленерго" в термін до 1 липня 2015 року.

У разі невиконання даної вимоги ПАТ "Закарпаттяобленерго" буде змушене повністю припинити постачання електричної енергії на об’єкти КП "Водоканал м. Ужгорода", - йдеться в листі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно