Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті запрацював податковий електронний сервіс

На Закарпатті запрацював податковий електронний сервіс

Зменшити невизначеність та орієнтуватися у складному і суперечливому світі людині допомагає інформація. Мати правдиву, об’єктивну інформацію – означає здійснювати свідому та цілеспрямовану діяльність. В епоху розвитку інформаційного суспільства постійно зростає роль сервісів, які задовольняють людське бажання пізнавати нове й незрозуміле.     

ВІДЕО ДНЯ

З урахуванням тенденцій розвитку інформаційних технологій, у рамках Електронного Уряду створено сервіс "Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс" ("ЗІР"), покликаний  забезпечити суспільство своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією про особливості декларування, сплати податків, зборів, інших платежів тощо, – інформує Хустська ОДПІ.

Цей електронний сервіс дозволяє користувачам здійснювати пошук інформації по певному податку, напрямку діяльності, в тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, але і по відповідях на письмові звернення, які були надані із використанням Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів. 

Реклама

У розділі "Питання-відповіді" розміщено відповіді на питання щодо оподатковування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування та діяльності акредитованого центру сертифікації ключів. 

Розділ "Письмові консультації" містить витяги з письмових консультацій, наданих на типові звернення суб’єктів господарювання й громадян. 

Реклама

Для надання пропозицій і зауважень щодо роботи ресурсу пропонується використати "Форму зворотного зв’язку". 

Звертаємо увагу, що з детальною інформацією щодо мети функціонування "ЗІР" та можливостей його використання можна ознайомитись у розділах "Посібник користувача" та "Про ресурс" на головній сторінці "ЗІР".

Сервіс "Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс" стане в пригоді кожному, допоможе швидко знайти потрібну інформацію, вирішити проблемні питання, зрозуміти складне, а головне є вагомим засобом підвищення податкових знань, податкової культури та освіченості громадян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно