Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДФС запропонувала закарпатським платникам податків електронні сервіси

Значна кількість платників Закарпаття вже користується перевагами електронних сервісів, більшість з яких доступні на офіційних веб-порталах органів ДФС. Зокрема, такі сервіси покликані зробити обслуговування платників податків якісним, простим та доступним.

ВІДЕО ДНЯ

Пропоновані Державною фіскальною службою України електронні програми дозволяють платникам звітувати онлайн, здійснювати перевірку потенційних бізнес-партнерів, ознайомлюватися з нормативними та інформаційними документами, письмовими консультаціями тощо. При цьому, для користування широким переліком сервісів, платникам варто отримати ключі електронного цифрового підпису в Акредитованому центрі сертифікації ключів ДФС. Приміром в Закарпатті безкоштовно отримати електронні ключі можна в м. Ужгороді та м. Тячеві, – повідомили у відділ комунікацій ГУ ДФС України у Закарпатській області.

Також у разі виникнення питань щодо застосування податкового, митного законодавства та законодавства щодо сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, платники податків та суб’єкти ЗЕД можуть скористатися загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом («ЗІР»). Цей сервіс забезпечує можливість пошуку інформації за окремими податками, напрямками діяльності, в тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду інформації за певні періоди.

Реклама

Наголосимо, що користуючись електронними сервісами, платники можуть заощадити власний робочий час та скоротити до мінімуму людський фактор у контактах з органами ДФС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно