Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Прем’єр-міністр України запропонував скасувати імпортне мито на б/у автомобілі

Прем’єр-міністр України запропонував скасувати імпортне мито на б/у автомобілі

Прем’єр-міністр України запропонував скасувати імпортне мито на б/у автомобілі

В ході сьогоднішнього засідання Кабміну, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк запропонував скасувати імпортне мито на автомобілі, що були у використанні, крім автомобілів російського виробництва.

ВІДЕО ДНЯ

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив внести в парламент законопроект про скасування ввізного мита на вживані автомобілі з усіх країн, крім Росії. Відповідне розпорядження він озвучив на засіданні Кабміну в середу.

"Хотів би звернутися до Міністерства фінансів, Міністерства економіки і Державної фіскальної служби з метою внесення до Верховної Ради закон про скасування імпортного в’їзного мита на автомобілі, які були вживані", – сказав прем’єр.

Реклама

"Це повинно розповсюджуватися на всі автомобілі за виключенням тих, походження яких з Російської Федерації. До мене прийшли сотні листів громадян, люди вважають, що це буде правильний крок для того, щоб зняти навантаження на громадян і збільшити можливості для громадян країни купувати автомобілі", – додав він.

Раніше повідомлялось, що Геннадій Москаль направив письмове звернення керівництву Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики з проханням невідкладно розглянути зареєстрований народним депутатом Віктором Балогою проект Закону № 4223 від 15.03.2016 р. про внесення змін до статті 380 Митного кодексу України (щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією).

Реклама

Нагадаємо, 9 березня активісти перекрили в’їзд та виїзд пункту пропуску "Ужгород". Привід – ускладнення процесу "пересічки" для водіїв з автомобілями на іноземній реєстрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно