Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Депутати схвалили проект міського бюджету Ужгорода на наступний рік

Депутати схвалили проект міського бюджету Ужгорода на наступний рік

Схвалили сьогодні на сесії і проект міського бюджету Ужгорода на наступний рік. На 2017-ий передбачили: доходи бюджету – 1 048 142,4 тис. грн., видатки – 1 047 834,9 тис. грн.

ВІДЕО ДНЯ

Проце йдеться у повідомленні Ужгородської міської ради.

Також затвердили на 2017 рік резервний фонд міського бюджету у сумі 4 мільйони гривень та перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету: оплата праці працівників бюджетних установ; нарахування на заробітну плату; придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів; забезпечення харчами; оплата комунальних послуг та енергоносіїв; оплату енергосервісу; обслуговування державного (місцевого) боргу; поточні трансферти населенню; поточні трансферти місцевим бюджетам; підготовка кадрів вищими навчальними закладами І-ІV рівнів акредитації; забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування; фундаментальні дослідження, прикладні наукові та науково-технічні розробки.

Реклама

Підтримали сьогодні і прогноз бюджету Ужгорода на 2018-2019 роки. Він був поданий відповідно до вимог ст. 21 Бюджетного Кодексу України і має за мету створити механізм управління бюджетним процесом, встановлення взаємозв’язку між стратегічними цілями та можливостями бюджету у середньостроковій перспективі, забезпечення передбачуваності та послідовності бюджетної політики міста. Розроблено документ з урахуванням прогнозних показників економічного і соціального розвитку України на 2018 та 2019 роки, інших законодавчих актів, постанови Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 №404 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року», міських програм та інших документів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно