Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Введення абонплати за газ призупиняють

Введення абонплати за газ призупиняють

Національна комісія, що здійснює регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг, призупиняє дію свого рішення про введення абонплати за газ. 

ВІДЕО ДНЯ

"Рішення Регулятора по запровадженню тарифів на транспортування та розподіл природного газу буде призупинено з метою забезпечення непідвищення загального рахунку для населення", – зазначають у прес-службі  НКРЕКП

Розгляд відповідного питання винесений на засідання комісії, що відбудеться 10 квітня. Комісія обіцяє доопрацювати своє рішення та провести додаткові консультації з Кабінетом міністрів щодо збільшення субсидій на послуги з транспортування та розподілу газу.

Реклама

Читайте також: 

Абонплата за газ. Як будемо платити за новими платіжками?

Реклама

Скандальне рішення чиновників обурило все Закарпаття

"Введення абонплати на газ має бути призупинено", – Порошенко

Також регулятор планує надати населенню з найменшим споживанням додатковий період для адаптації та "перенести запровадження окремої плати для цієї категорії споживачів до прийняття рішення по зниженню тарифів на теплову енергію". У НКРЕКП зазначили, що введення абонплати було зроблено з урахуванням досвіду країн ЄС та погоджено з органами виконавчої влади.

Реклама

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і компослуг, затвердила розмір абонентської плати за підключення до системи газопостачання. Плату з 1 квітня повинні були платити споживачі щомісяця, незалежно від фактичного обсягу споживання. За підрахунками експертів  закарпатці мали б додатково сплачувати за користування приладами 204 гривні.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно