Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На дороги області Закарпатська митниця спрямувала 192,5 млн грн

На дороги області Закарпатська митниця спрямувала 192,5 млн грн

Протягом семи місяців фактичні перерахування митних платежів Закарпатською митницею ДФС склали 2 215,1 млн грн. Таким чином, досягнуто перевиконання доведених індикативних показників митних платежів на 411,3 млн грн. 

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС Станіслав Балуєв.

За його словами, Закарпатська митниця ДФС є надійним партнером у розбудові логістичної інфраструктури області, адже завдяки успішній роботі відомства на ремонт шляхів буде спрямовано 192,5 млн грн. Крім того, законодавством передбачено, що крім 50 відсотків перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів (мито, акцизний податок із ввезених на митну територію України підакцизних товарів та ПДВ), які зараховуються до спеціального фонду обласного бюджету на розвиток автомобільних доріг загального користування, 10% спрямовуються на розвиток митної інфраструктури.

Реклама

– Ці 10 %, на думку очільника митного відомства, історичний шанс для Закарпатської митниці. Протягом останнього десятиріччя митниця не отримувала достатнього фінансування, і тому не могла розвивати свою інфраструктуру. Зараз кошти є і вони спрямовуватимуться на реконструкцію митних постів, на покращення сервісу, на покращення технічних засобів митного контролю, будуть закуповуватись дороговартісні сканери, які працюватимуть за новими технологіями. У нас є можливість зробити якісні зміни на митниці, які відчують на собі не тільки працівники митниці, але і громадяни, і суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності, – переконаний Станіслав Балуєв.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно