Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іноземних інвесторів цікавить промисловість Мукачева

Управління статистики у Мукачівському районі повідомляє, що прямі іноземні інвестиції в економіку м. Мукачево станом на 01.04. 2017 року склали  33992,0 тис. дол. США.

ВІДЕО ДНЯ

Аналіз динаміки прямих інвестицій свідчить про те, що з початку іноземного інвестування найбільшу зацікавленість у інвесторів викликає промисловість міста. На цих підприємствах зосереджено 24663,9 тис. дол. США прямих іноземних інвестицій, що складає 72,6 % загального обсягу інвестицій.

Серед галузей переробної промисловості  набільше інвестовано у машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання 11424,7 тис. дол. США, виробництво меблів, іншої продукції; ремонт і монтаж машин і устатковання  8849,6 тис. дол. США.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві виготовляють неймовірні дерев’яні вироби, які чудово впишуться в будь-який інтер’єр

На  підприємствах зайнятих у сфері діяльності оптової та роздрібної торгівлі; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів інвестиції складають 615,7 тис.дол. США., транспорт, складське господарство, поштова та кур’єрська діяльність – 39,3 тис. дол. США. Операції з нерухомим майном – 4548,7  тис. дол. США.

Реклама

До основних  країн-інвесторів входить Австрія, Угорщина, Німеччина, Сполучені Штати Америки, Словаччина.  

Залучення іноземних інвестицій дає змогу вирішувати проблему зайнятості робочої сили, сприяє розвитку виробничої інфраструктури розвитку зовнішньоекономічних зв’язків. За рахунок інвестицій можливо освоювати конкурентноздатну продукцію, реалізувати її як на внутрішньому так і на зовнішньому ринках.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно