Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кабмін компенсує витрати на комуналку тим, хто не встиг оформити субсидію

Кабмін компенсує витрати на комуналку тим, хто не встиг оформити субсидію

Держава відшкодує витрати на комунальні послуги тим сім’ям, які не встигли оформити субсидію до опалювального сезону. Це гарантовано відповідною постановою Кабміну №848.

ВІДЕО ДНЯ

Відзначається, що кошти відшкодують, навіть якщо родина подасть документи у листопаді чи грудні, і незалежно від виду опалення (централізоване теплопостачання чи індивідуальне газове або електроопалення).

"У разі надходження заяви про призначення субсидії, до прикладу у грудні, безповоротна допомога уряду буде призначена з початку опалювального сезону", – йдеться в повідомленні. Українцям також нагадали, що для отримання субсидії необхідно заповнити лише заяву та декларацію про доходи.

Реклама
Читайте також:
Кабмін підняв ціну на газ для населення

Ці документи можна самостійно подати до місцевих управлінь праці та соціальної політики, надіслати рекомендованим листом до органів соцзахисту населення за місцем проживання, або відправити через інтернет (заповнити заяву та декларацію можна на сайті subsidii.mlsp.gov.ua).

Реклама

"Протягом кількох тижнів із моменту отримання документів соціальна установа письмово повідомить про рішення з приводу надання допомоги та її розміру", – йдеться в повідомленні. Розмір своєї субсидії можна дізнатися також он-лайн – на сайті subsidii.ioc.gov.ua.

"Якщо Вам безпідставно відмовляють, звертайтеся на урядову гарячу лінію 15-45. Звернення буде зафіксовано та надіслано відповідним структурам для оперативного реагування", – підсумував урядовий портал Тeplo.gov.ua.

Нагадаємо, 20 тисяч закарпатців можуть залишитись без субсидій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно