Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні у Мукачеві прийняли бюджет на 2019 рік

Сьогодні у Мукачеві прийняли бюджет на 2019 рік

Наступного року бюджет Мукачево становитиме 1 мільярд 222,7 млн. гривень. Сьогодні головний фінансовий документ на 2019 рік схвалили на позачерговій сесії міськради. При цьому власні надходження зростуть до 702 млн. гривень. Найважливішими залишається видатки капітального характеру в сумі 169 млн. гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Кошти передбаченні і на завершення тих об’єктів, які ремонтуються/зводяться цьогоріч. Так, передбачено фінансування на завершення будівництва нового ЦНАПу, реконструкції Палацу культури та Будинку національних спільнот – ці об’єкти у 2019 році справлятимуть новосілля. Два великі проекти буде розпочато наступного року – оновлення поліклініки  та ДЮСШ, де зводитимуть два басейни та реконструюватимуть будівлю закладу.

"На ремонт доріг (поточний, капітальний та реконструкцію) у бюджеті передбачено 43,3 млн, – зазначили в Мукачівській міськраді. – Освітня галузь отримає 353, 2 млн., з них на зарплату з нарахуванням для працівників освіти – 271,3 млн. На реалізацію міських програм у галузі освіти передбачено спрямувати понад 20 млн.  грн., на ремонти навчальних закладів – більше 9 млн грн".

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві виділять понад 25 мільйонів на програму безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів

Медична галузь отримає  177 млн. гривень, з яких понад 88,7 млн. буде спрямовано на оплату праці з нарахуваннями. На медичні програми виділятиметься понад 30 млн. гривень. Із них 25,5 млн. місто передбачило на програму безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів та майже 5 млн. на закупівлю обладнання для лікарні.

Реклама

15 млн. спрямують на програму, за рахунок якої отримують допомогу і важкохворі мукачівці (програма "Додаткового соціально-медичного захисту мукачівців" на 2019-2020 роки). Загалом за три роки існування програми більше 4 тис. мукачівців отримали допомогу на лікування важких недуг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно