Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві бюджет перевиконано на понад 18 мільйонів

У Мукачеві бюджет перевиконано на понад 18 мільйонів

За чотири місяці цього року до загального фонду місцевого бюджету Мукачева надійшло 206,1 млн. грн. податків, зборів та інших доходів, при затвердженому плані 188 млн. грн., понад план надійшло 18,2 млн. грн. Виконання становить 109,7 відсотка. У звітному періоді приріст надходжень бюджету міста у порівнянні аналогічним періодом минулого року склав в сумі 33,2 млн. грн. при темпі росту 19,2 відсотка.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
24 важкохворих мукачівців отримають допомогу із бюджету міста

Більшу половину надходжень до місцевої скарбниці забезпечує податок на доходи фізичних осіб, його сума склала 130,3 млн. грн., що перевищує минулорічні показники на 28,3 млн. грн.
Наступним за рівнем надходжень єдиний податок з фізичних та юридичних осіб. За звітній період платники податків, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до міського бюджету 26,9 млн. грн. єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податку зросла на 5,6 млн. грн., або на 26,3 відсотків.

Реклама

Як зазначили у Мукачівській міській раді, замикає трійку лідерів акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та поступлення акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції). За січень-квітень 2019 року на них припадає понад 12,3 відсотків у загальній сумі надходжень до місцевого бюджету міста. Суб’єкти господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами, сплатили до місцевого бюджету Мукачева 25,3 млн. грн. акцизного податку.

Нагадаємо, в Ужгороді на ремонт покрівлі багатоповерхівки із міського бюджету виділили 240 тисяч.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно