Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Реальний шлях до успіху або Як Ваша компанія може конкурувати з гігантами української економіки

Реальний шлях до успіху або Як Ваша компанія може конкурувати з гігантами української економіки

Реальний шлях до успіху або Як Ваша компанія може конкурувати з гігантами української економіки

Премія «Вибір країни» існує вже 6 років. За цей час понад 600 організацій стали володарями різних статусів. Щороку компанія визначає 150 номінацій. За цими поважними цифрами величезна кількість історій успіху.

ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання «PMG.ua» пропонує кілька історій про компанії, які за період своєї роботи досягли значних висот у своїх сферах та стали лауреатами почесних нагород.

ПрАТ «ХК «Київміськбуд» – компанія-гордість вітчизняного будівництва

Реклама

Сучасний Київ важко уявити собі без усього того, що створено «Київміськбудом» за роки його діяльності.

Історія компанії починається в 1955 році зі створення Головного управління житлового і цивільного будівництва при Київському міськвиконкомі на базі спеціалізованих підприємств м. Києва.

Реклама
Читайте також:
"Вибір країни" – премія, яка дає ряд можливостей

Силами працівників «Київміськбуду» збудована переважна більшість унікальних об’єктів, які прикрашають місто: готелі «Славутич», «Либідь», «Київ», «Спорт», «Хрещатик», «Салют», «Козацький», меморіальний комплекс Великої Вітчизняної війни, споруда АСК телебачення, університети, універсами, промислові об’єкти і споруди, лабораторні корпуси та безліч інших об’єктів.

Гордістю київміськбудівців стали реконструйовані об’єкти – Палац культури «Україна», Національна філармонія, оновлені площі та вулиці Києва, переобладнання транспортних вузлів біля станції метро «Петрівка», автовокзалу, площі Слави. Цей перелік доповнюють збудовані багатофункціональні транспортні розв’язки у кількох рівнях – по вулиці О. Теліги та Севастопольської площі. Окрасою Києва безумовно стало спорудження Південного залізничного вокзалу, який побудований «Київміськбудом» за 158 днів. По термінах будівництва – це, безумовно, рекорд.

Реклама
Реальний шлях до успіху або Як Ваша компанія може конкурувати з гігантами української економіки – 01

І, звичайно ж, реконструйований в установлені терміни спорткомплекс Олімпійський, який за час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро 2012 прийняв біля 350 тисяч уболівальників з 21 країни світу.

64 роки роботи «КиївМіськБуду» це:

  • побудоване місто, яке більш ніж в 9 разів перевищує житловий фонд довоєнного Києва;
  • понад 45 мільйонів квадратних метрів житла;
  • 651 дитячих садків;
  •  345 загальноосвітніх шкіл;
  • більше 200 великих комплексів охорони здоров’я;
  • тисячі будинків і споруд торговельного та побутового обслуговування і виробничого призначення;
  • десятки кінотеатрів, бібліотек, готелів;
  • сотні лабораторних і навчальних корпусів, науково-дослідних інститутів і університетів;
  • десятки тисяч кілометрів доріг, інженерних мереж та комунікацій різноманітного призначення, які забезпечують життєдіяльність міського господарства;
  •  залучення у будівництво майже одного мільярда гривень коштів внутрішніх вітчизняних інвесторів;
  • формування соціальних та виробничих основ для створення цивілізованого ринку житла.

За роки існування «КиївМіськБуду” майже 2000 працівників відзначені Урядовими та державними нагородами, майже 400 – почесним званням заслужених працівників галузі. У 2019 році компанія отримала ще одну почесну нагороду – вона стала переможцем в номінації «Вибір країни 2019».

АТ «ФАРМАК» – український виробник лікарських засобів європейського рівня

Ще одним підприємством, яке удостоєне високої премії «Вибір країни», є компанія «Фармак».

Реклама

На підприємстві функціонують 20 виробничих ліній, що відповідають найкращим світовим вимогам. 14 виробничих ліній сертифіковані європейським регуляторним органом.

Усе обладнання провідних європейських брендів: Siеmens, GEMÜ, AQUAFLOT, SBM, Bosch.

Реальний шлях до успіху або Як Ваша компанія може конкурувати з гігантами української економіки – 02

З 2015 року в АТ «Фармак» працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва АФІ) у м.Шостка, планова потужність якого становить 100 тонн субстанцій на рік.

Сучасний дослідницький комплекс включає в себе:

  • 4 різнопрофільні аналітичні лабораторії,
  • 2 лабораторії із біотехнологічних та синтетичних АФІ,
  • 3 технологічні лабораторії для готових форм,
  •  4 пілотні R&D дільниці.

Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як-от Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Ditrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

Реклама

Усі проекти компанії у сфері сталого розвитку спрямовані на покращення якості життя людей, пропаганду здорового способу життя, підвищення рівня екологічної культури, безпеку праці, підтримку соціальної активності та волонтерства, – каже Олена Зубарева, керівник департаменту корпоративних комунікацій.

«Сіріус» – на варті Вашої безпеки

У 2019 році компанія стала лауреатом премії «Вибір країни». Але цьому передував досить довгий час становлення і розвитку підприємства.

Служба безпеки «СІРІУС» заснована в 2003 році. На сьогоднішній день вона є найбільшою недержавною Службою безпеки України. До складу групи компаній «СІРІУС» входять компанії, що надають послуги по всій Україні. Загалом послугами «СІРІУСу» вже скористалися понад 120 000 клієнтів.

Реальний шлях до успіху або Як Ваша компанія може конкурувати з гігантами української економіки – 03

Компанія має найсучасніший серед всіх охоронних фірм диспетчерський центр. Пульт централізованого спостереження «СІРІУС» дозволяє одночасно контролювати більше 100 000 об’єктів охоронно-пожежної сигналізації та техногенної безпеки. Крім того, диспетчерський центр відкритий для відвідувачів.

Відмінною рисою спецпідрозділу «СІРІУС» завжди було те, що в групах затримання працюють виключно професійні спортсмени, які пройшли спецпідготовку. Бійці спецпідрозділу регулярно виступають на змаганнях, займаючи призові місця як в Україні, так і на чемпіонатах світу.

Реклама

«СІРІУС» – єдина служба безпеки, яка може похвалитися наявністю в групах затримання діючих спортсменів, у тому числі міжнародного рівня.

Досягніть успіху разом із премією «Вибір країни»

Якісною перевагою премії «Вибір країни» серед аналогічних премій є те, що лідером може стати як велика організація, так і невелика компанія. Шанси рівні у всіх – враховується економічна ефективність, а не розмір. І це дає можливість невеликому бізнесу стати в один ряд з організаціями, про які ми розповіли вище.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно