Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Найвигідніша комерційна інвестиція в умовах карантину або Час вкладати гроші в комерційну нерухомість "IDM Mall"

Найвигідніша комерційна інвестиція в умовах карантину або Час вкладати гроші в комерційну нерухомість "IDM Mall"

Найвигідніша комерційна інвестиція в  умовах карантину або Час вкладати гроші в комерційну нерухомість "IDM Mall"

Сьогодні світ опинився у надзвичайно складній, форс-мажорній та економічно нестабільній ситуації. Підприємці покинули свої орендовані робочі приміщення і вимушені сидіти вдома з думками про вирішення болючого питання: орендної плати в період простою. Настав момент, під час якого важко і навіть неможливо розпочати або продовжити новий бізнес в деяких сферах.

ВІДЕО ДНЯ

Під удар потрапили підприємства, які не можуть використовувати орендну площу, а значить і отримувати місячний прибуток. На жаль, форс-мажор не звільняє автоматично від оплати оренди. Багато людей опинилось в конфліктних ситуаціях з орендаторами, які проявили свою байдужість до малого та середнього бізнесу. Прострочення оплати за оренду може потягнути за собою розірвання договору орендодавцем та нарахування штрафних санкцій. Саме в такі зовнішні обставини відчувають неабияку легкість та відносну впевненість у «завтра» ті, хто придбав своє власне офісне приміщення.

Ужгород – місто, яке стрімко розвивається і щороку все більше людей прагнуть до комерційної підприємницької діяльності.

Реклама

У такому прогресивному темпі розвитку міста, у одного з лідерів будівництва «IDM GROUP» виникла ідея та потреба будівництва першого бізнес-центру в Ужгороді, під назвою «IDM Mall», загальною площею 6159 м.кв., який буде здійснювати повний цикл операційної діяльності: маркетинг, централізовану здачу офісів в оренду, ремонт та повноцінне обслуговування. Шестиповерховий бізнес-центр «IDM Mall» розпочав своє будівництво в активній частині Ужгорода з щоденним скупченням людей.

Метою забудовника «IDM GROUP» є забезпечення діяльності різнопланової підприємницької діяльності, яка завжди в тренді та приносить дохід. Однак, є на ринку нерухомості об’єкти, за якими покупці полюють більше, ніж за звичайними квартирами – це комерційна нерухомість. Саме тому проєкт бізнес-центру «IDM Mall» і передбачає здачу в експлуатацію приміщення двох напрямків: для відпочинку та закладів ресторанного господарства (ресторани, бари, кафе, кав’ярні) і світлі офісні приміщення з великими вікнами і високими стелями. Також в планах бізнес-центру запланована достатня кількість місць на стоянці, що охороняється та місткий підземний паркінг.

Реклама
Найвигідніша комерційна інвестиція в  умовах карантину або Час вкладати гроші в комерційну нерухомість "IDM Mall" – 01

Відомо, що чим ближчий момент здачі приміщення в експлуатацію, тим вище воно в ціні. Суттєвою перевагою будівельної компанії «IDM Group» є те, що приміщення можна купувати на початковому етапі будівництва – на стадії «котловану». Ця можливість має багато суттєвих переваг, одна з яких виключає несподіване підвищення вартості оренди.

З шести поверхів будівлі бізнес-центру, два перших заплановані під торгові приміщенні для комерційної діяльності. До порівняння, відомо, що вартість оренди комерційної нерухомості на першому поверсі складає 20-25$ за 1м.кв., а вартість оренди решти офісних приміщень – 10$ за 1м.кв..

Реклама

Придбання комерційного офісного приміщення – це чудова можливість в майбутньому займатись прибутковою улюбленою роботою і отримувати пасивний дохід від інвестиції, не витрачаючи час на керування нерухомістю!

Звернувшись до забудовника «IDM Group» можна також пришвидшити пошук орендатора для своїх комерційних цілей і знайти свій ідеальний варіант.

Обласний центр Закарпаття вже понад 10 років приваблює IT спеціалістів та інших суміжних галузей з усієї країни, тому на комфортні та якісні офіси тут завжди є попит, що не залежить від сезону. Все це створює клас «молодих розумних людей», які стають магнітом для розвитку бізнесу, а, відповідно, й офісної нерухомості.

Комерційні приміщення бізнес-центру можуть використовуватись для задоволення потреб послуг дизайну, краси, здорового харчування, еко-продукції, кол-центру, тощо. Дуже популярними стали зустрічі-тренінги, заходи соціального характеру в хабах та багато іншого, що можна втілити в реальність або заробити на здачі в оренду для подібних потреб населення.

Комерційні приміщення «IDM Group» зможуть діяти за алгоритмом: люди створюють нові робочі місця, а ви отримуєте дивіденди.

І варто пам’ятати, що успішний бізнесмен завжди відкриває для себе інші цікаві бізнес-ідеї! Це справа нелегка, але реальна, разом з інноваціями, які пропонує світ!

Більше про комерційні приміщення «IDM Group» читайте за посиланням.

Реклама

* На правах реклами

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно