Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молоді вчителі у 2020 році обіцяні урядом гроші не отримають

Молоді вчителі у 2020 році обіцяні урядом гроші не отримають

21000 "підйомних" для молодих вчителів в оновлений бюджет не заклали. Але обіцяють повернути цю виплату, коли бюджет ще раз оновлять після закінчення карантину.

ВІДЕО ДНЯ

Про неприємну для молодих вчителів зміну у державному бюджеті України, спричинену епідемією COVID-19 та її економічними наслідками, розповіли у "Дзеркалі тижня".

Читайте також:
Частина закарпатських медиків отримає доплати
Реклама

74 тисячі молодих вчителів, які мають стаж роботи до 10 років, у 2020 році мали б отримати по 21 020 гривень разової щорічної допомоги. Однак в оновленому "антикризовому" бюджеті на 2020 рік обіцяних раніше ще урядом Гончарука "підйомних" немає. 

Президент України Володимир Зеленський 18 квітня підписав цей документ, після публікації він стане чинним, тобто факт відсутності виплати молодим вчителям у 2020 вже можна вважати доконаним.

Реклама

Ця стаття витрат постраждала через необхідність забезпечення фінансування статей видатків, життєво важливих в умовах карантину. Після його закінчення влада знову планує переглянути бюджет.

Зокрема, голова комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак дещо раніше підтвердив, що "ця програма зрізана повністю", але вона буде першою, на яку повернуть гроші зі стабілізаційного фонду після карантину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно