Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Українцям без досвіду роботи пропонують йти працювати дорожниками

Українцям без досвіду роботи пропонують йти працювати дорожниками

До держпрограми “Велике будівництво” Кабінет Міністрів у партнерстві з robota.ua анонсував онлайн-інструмент для навчання та пошуку роботи у дорожній галузі – “Дороги та робота”.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляється на сайті Кабінету Міністрів.

Читайте також:
Прем’єр пропонує українцям робити за 6-8 тисяч гривень у місяць
Реклама

“2020 році Україна залучає на дорожні роботи рекордні 112 млрд грн. Планується відремонтувати більше 6500 км доріг у рамках національного проекту «Велике будівництво». Масштабні дорожні інвестиції у рази розширюють потребу у робочих місцях. Щоб оптимізувати процес працевлаштування, Укравтодор разом із Урядом та Офісом Президента у партнерстві з robota.ua та Державною службою зайнятості ініціювали запуск проекту «Дороги та робота»”, – ідеться в повідомленні.

Мінімальна зарплата робочих зафіксована на рівні 9670 грн.

Реклама

Як зазначається, на оновлення більше 4000 км державних доріг у 2020 році дорожня галузь має залучити більше 38 тисяч дорожніх спеціалістів. Ще близько 120 тисяч робочих місць буде створено у супутніх галузях — йдеться про розвиток ринку проектувальних й інжинірингових послуг, матеріальне виробництво та компанії зі сфери обслуговування.

«Всього у 2020 році для реалізації планів Укравтодору планується залучити понад 150 тисяч працівників. Це не тільки персонал, безпосередньо задіяний в дорожніх роботах, але й в суміжніх галузях. Крім прямого працевлаштування, велике дорожнє будівництво має також вплив на всі сфери економіки, адже відремонтовані дороги оптимізують логістику, впливають на рівень цін, спонукають до розвитку внутрішній ринок», – підкреслив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Як стати дорожником без досвіду роботи:

Реклама
  • в Навчальному центрі по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів працівники дорожньої галузі здобувають професійно-технічну кваліфікацію, а також мають змогу підвищити її та перекваліфікуватися;
  • у рамках проекту користувачі матимуть змогу у простій і доступній формі дізнатися про необхідні кроки для того, щоб перейти у нову сферу.

Як знайти вакансію на сайті:

на сайті є інструмент для пошуку вакансій за трьома основними критеріями: професією, регіоном і компанією. Після вибору бажаної опції, користувач переходить на окремі блоки сайту robota.ua, розроблені спеціально для проекту. Підрядні організації оперативно розміщують свої вакансії, які доступні в єдиній базі robota.ua.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно