Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

3,6 мільйони доларів витратили закарпатці на нові автівки у жовтні

3,6 мільйони доларів витратили закарпатці на нові автівки у жовтні

Впродовж жовтня в Ужгороді та Закарпатській області придбали 125 нових автомобілів на загальну суму 3,6 млн доларів США.

ВІДЕО ДНЯ

Серед брендів найчастіше реєстрували автомобілі Toyota. Минулого місяця на Закарпатті придбали 25 таких автомобілів. Також популярними були Skoda і Kia. Частка цих трьох брендів склала 52% від загальної кількості продажів у регіоні, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Читайте також:
Уряд категорично проти ухвалення законопроєктів, які вимагають євробляхарі
Реклама

Найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Крім нього минулого місяця часто реєстрували Toyota RAV 4 і Skoda Octavia.

Минулого місяця на Закарпатті зареєстрували 100 кросоверів, що складає 80% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними силовими агрегатами склала 29%. Щодо цінових сегментів, то 20% – автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання.

Реклама

Загалом в Україні впродовж жовтня зареєстрували 8,4 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 260 млн доларів США. Серед найдорожчих авто, які купували українці минулого місяця – один Rolls-Royce Cullinan, Aston Martin DBX, по одному Bentley Flying Spur та Continental GT. Також минулого місяця зареєстрували один BMW 8-Series Coupe, чотири Mercedes-Benz AMG-GT 4-Door, сімнадцять Mercedes-Benz G-Class.

Впродовж січня-вересня поточного року в Ужгороді та Закарпатській області зареєстрували 820 нових автомобілів на загальну суму 24 млн доларів США.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно