Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кому в Закарпатті платять найбільші зарплати

Кому в Закарпатті платять найбільші зарплати

Державна служба статистики України оприлюднила інформацію, яким спеціалістам роботодавці Закарпатської області готові платити найбільше.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно зі статистичними даними, за видами економічної діяльності беззаперечним лідером за розміром винагороди є державне управління, оборона. У цій сфері середня заробітна плата сягає 15,3 тис. грн, далі – фінансова та страхова діяльність – 13,4 тис. грн, промисловість – 11,9 тис. грн, інформація та телекомунікації – 11,8 тис. грн.

Читайте також:
Робота за кордоном: кого шукають найбільше
Реклама

За видами промислової діяльності першість в оплаті праці тримає постачання електроенергії, газу та пари – 14,3 тис., переробна промисловість – 11,9 тис. У топі також добувна промисловість – 9,8 тис. та водопостачання, каналізація, поводження з відходами – 9,2 тис. грн.

Найбільш популярними серед роботодавців області на початку 2021 року залишаються швачки, оператори котельні, підсобні робітники, продавці продовольчих товарів, водії автотранспортних засобів, в’язальники схемних джгутів, кабелів та шнурів.

Реклама

Станом на сьогодні у базі даних Закарпатської обласної служби зайнятості є близько 600 вакансій, середній розмір заробітної плати у яких – 7,9 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно