Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Зарплата 25 тисяч гривень і вище: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше

Зарплата 25 тисяч гривень і вище: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше

Зарплата 25 тисяч гривень і вище: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше
Велика кількість закарпатців покидають рідні домівки і переїжджають у країни близького зарубіжжя. Причина проста – заробітки. Не секрет, що робота за кордоном є більш оплачуваною. Робота в Чехії, Словаччині чи Угорщині приносить краянам куди більше грошей, ніж аналогічна робота в Ужгороді, Мукачеві чи будь-якому іншому місті Закарпаття.

Нещодавно було проведено опитування серед заробітчан, за яку зарплату вони готові працювати за кордоном. 80% опитаних відповіли, що готові працювати, якщо отримуватимуть у місяць 1 тисячу доларів (це близько 25 тисяч гривень, враховуючи теперішній курс валют).

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
На яку зарплату згодні українські заробітчани: результати опитування

Чи можна знайти роботу в Закарпатті, за яку платили б стільки ж?

Реклама

Інтернет-видання "PMG.ua" проаналізувало вакансії, які пропонують на ринку праці Закарпаття, та подає перелік професій, за які платять найбільше.

Знайти роботу в Ужгороді та Закарпатті загалом, за яку б платили в межах 25 тисяч гривень, досить важко.

Реклама

Аналізуючи популярні сервіси з пошуку роботи можна дійти висновку, що найбільше в краї готові платити водіям-міжнародникам (далекобійникам). Їхні зарплати сягають 30-35 тисяч гривень.

Робота в Ужгороді та Закарпатті

Зарплата 25 тисяч гривень і вище: робота в Закарпатті, за яку платять найбільше – 01
Реклама

Якщо ви ITішник, то маєте шанс знайти також досить високооплачувану роботу в Закарпатті. Є кілька вакансій в Ужгороді із місячним доходом в межах 30 тисяч гривень. IT – підходяща галузь для тих, хто шукає роботу на дому. Навіть робота вдома може приносити досить великий дохід по закарпатським міркам, якщо ви маєте достатньо знань у цій сфері. Щоправда, вимоги для посад із високим окладом також чималі. Роботодавці вимагають 2 і більше років досвіду, володіння англійською мовою, високу комунікабельність, стресостійкість та чимало інших професійних навичок.

Читайте також:
Робота за кордоном для українців по безвізу. Як працювати в Польщі та Чехії по біометричному паспорту?

Ще одна категорія із високими зарплатами – це робота у сфері продажів, а простіше кажучи – робота торговим агентом чи робота торговим представником. Щоправда тут є один нюанс. Зазвичай роботодавці пропонують ставку в межах 10-12 тисяч гривень та відсотки від продаж. Відповідно, заробітна плата залежить від самої людини. Багато продав – отримаєш 25 тисяч і більше… Така робота зачасту вимагає неабиякої витривалості, оскільки доводиться багато їздити.

І взагалі, найбільше оплачується робота (Ужгород, Мукачево та інші міста Закарпаття), яка пов’язана зі сферою торгівлі. Також досить багато платять висококваліфікованим автослюсарям, інженерам та енергетикам.

Поодинокі вакансії із високою заробітною платою пропонують місцеві заводи: робота на Флекс у Мукачеві або робота на Ядзакі (Ужгород) чи робота на Джейбіл (JABIL Uzhgorod, село Розівка Ужгородського району) може також принести непоганий прибуток (у порівнянні із середньою зарплатою по області).

Інші вакансії на Закарпатті обіцяють куди менший дохід. Левова частина пропонованої роботи є із зазначеною зарплатнею, меншою ніж 10 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно