Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів

Купівля автомобіля – це серйозний і відповідальний крок. Водночас, одним з головних критеріїв при покупці авто є сума, яку людина готова витратити на автомобіль.

ВІДЕО ДНЯ

Так, Auto.Bigmir склав список машин, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів.

Коли у вас на руках є така сума грошей, то хочеться сподіватись, що вже можна розраховувати на відносно хороший автомобіль, але і тут під час вибору варто бути дуже акуратним.

Реклама
Читайте також:
За 3 місяці 2021 року закарпатці витратили 9 мільйонів доларів на нові автомобілі

Отже, які саме автомобілі можна придбати 6 тисяч доларів:

Реклама

Fiat Punto 2009-2012 (компактний і простий хетчбек буде ідеальним варіантом для міста, а також підійде тим, хто шукає недорогий в обслуговуванні автомобіль. Автомобіль сам по собі невеликий, але це скоріше можна назвати його особливістю, ніж мінусом).

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 01

Hyundai Accent 2006-2010 (автомобіль досить простий і за рахунок цього відносно дешевий в експлуатації, але водночас він здатний подарувати належний рівень комфорту).

Реклама
Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 02

Nissan Tiida 2007+ (з однозначних плюсів можна відзначити дизайн автомобіля, який і сьогодні виглядає досить непогано. Всередині автомобіль досить просторий, особливо якщо говорити про кузов хетчбек. Єдиний істотний мінус цього авто – відносно висока витрата пального, яке може бути на рівні 9-10 літрів).

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 03

Seat Toledo 2006-2009 (автомобіль досить простий у технічній частині, за рахунок чого обслуговування виходить відносно недорогим, а за бажання ремонтувати Seat можна навіть в гаражі без професійного обладнання).

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 04

Ford Focus 2008-2011 (автомобіль має досить сучасний дизайн, а також низьку витрату пального, яка може порадувати нового власника. З мінусів можна відзначити високу вартість оригінальних запчастин, а також вимогливий мотор до якості пального).

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 05
Реклама

Peugeot 407 2006-2008 (цей автомобіль від французів уже має замашки бізнес-класу і здатний подарувати своєму власникові новий рівень комфорту. В разі купівлі цього авто краще дивитися на двигуни від 2,0 літрів і вище, так як вони мають хорошу динаміку і водночас досить надійні).

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 06
Читайте також:
Курс долара може опуститися до рекордної у 2021 році позначки

Renault Clio 2009-2012 (цей автомобіль встиг заслужити собі статус "народного", адже він досить стильний, але водночас простий і дешевий в обслуговуванні. Оптимальними моторами для таких автомобілів вважаються двигуни на 1,4 і 1,6 літра).

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 07

Skoda Octavia 2006-2008 (легендарний чесько-німецький автомобіль вже кілька років залишається одним з найбажаніших на вживаному ринку серед українців. Автомобіль має безліч переваг за рахунок форми кузова ліфтбек. Мотори краще брати від 2,0 літрів і вище, адже вони досить надійні і водночас видають непогану динаміку).

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 08
Реклама

Mazda 6 2006-2007 (двигуни об’ємом 2,0 і 2,3 літра показують хорошу динаміку, а також надійні. Коробка передач також досить надійна і виходить з ладу тільки під час серйозного пробігу автомобіля. Єдиним мінусом автомобіля можна назвати кузов, який дуже схильний до корозії).

Список автомобілів, які можна придбати в Україні до 6 тисяч доларів – 09
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно