Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відпочинок у Солотвині: які ціни у 2021 році

Відпочинок у Солотвині: які ціни у 2021 році

Бази відпочинку у Солотвині готуються до відкриття. Минулого року старт сезону відкладався через жорсткі карантинні обмеження, зараз же свої корективи внесла погода. Кінець травня та перші дні червня виявилися трохи прохолодними, що і вплинуло на відкриття турбаз.

ВІДЕО ДНЯ

Та все ж, чимала кількість людей кожного року обирає відпочинок у Солотвині. Тут і сучасні бази відпочинку, і знамениті солоні озера з їх лікувальною глиною, і готелі, які пропонують весь спектр туристичних послуг.

Читайте також:
Термальний комплекс "Жайворонок" у Берегові оновив ціни 2021
Реклама

Якщо проаналізувати популярні сайти бронювання житла, то вільних місць, станом на початок червня, ще вдосталь. Ціни на проживання у Солотвині найрізноманітніші, але здебільшого вони стартують від 500-600 гривень з особи на добу в залежності від бази відпочинку. За ці гроші у вас буде доступ до басейнів на території обраного вами комплексу. Харчування тут не включене (у більшості випадків), але є змога поїсти у тутешніх ресторанах.

Є номери і дешевші. Наприклад, за 1200 гривень на добу можна зняти житло для сім’ї з 4 осіб (виходить по 300 гривень з особи). Але переважно номер для сім’ї вартує від 2200 гривень.

Реклама

Для тих, хто бажає трохи більшого комфорту, є VIP-номери. Вони коштують від 5 тисяч і вище.

Солотвино – приватний сектор 2021

Для тих, хто бажає оселитись у приватному секторі, є безліч пропозицій. Ціни 2021 року не особливо відрізняються від тогорічних. Вони, скоріше, варіюються від сервісу та віддаленості від озер.

Приміром, станом на момент підготовки матеріалу, можна знайти ще кілька варіантів із поселенням за 200 гривень з особи на добу. Котедж, який пропонує таку ціну, зазначає, що вони розташовані за 200 метрів від озера, в курортній зоні. Це двоповерховий котедж на 30 осіб. Є кухня для самостійного приготування їжі та мангали. Також на території є плавальні басейни із солоною та прісною водою, дитячий басейн.

Реклама

Та все ж, більшість садиб вартують трохи дорожче. Є і преміум пропозиції. За кілька тисяч гривень на добу турист може орендувати окремий будиночок.

Читайте також:
Відомо, на коли заплановано відкриття спортбази УСБ "Закарпаття"

Ціни 2021 на вхід

Якщо ви з якоїсь причини не бажаєте орендувати житло, а приїхали на день і хочете відвідати окремі бази відпочинку, то готуйтесь заплатити за вхід на територію від 50 гривень. Але тут варто попередньо уточнити, що для вас буде доступним. Багато інформації з цього приводу можна дізнатись, прочитавши відгуки про бази відпочинку Солотвина. Наприклад, на територіях деяких баз облаштовані соляні кімнати, де 40-хвилинне перебування коштує 40 гривень, або ж масажні кабінети чи SPA-зони.

Окремо варто згадати про ціни на путівки. Зазвичай вони коштують від 2,5 тисяч гривень.

Один із дешевих варіантів, які зараз активно продають туристам, вартує 2350 гривень. За ці гроші турист зможе відпочити 5 днів/4 ночі. Вартість включає в себе дорогу, проживання у 2-3 місних номерах, відвідування на території бази відпочинку 4 басейнів та 2 озер. Зазначається, що на території комплексу є кухня, де кожен самостійно приготує собі їжу. Така ціна актуальна для турів, які заплановані на середину червня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно