Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Солотвино – ціни 2020 року та які є найдешевші пропозиції відпочинку

Солотвино – ціни 2020 року та які є найдешевші пропозиції відпочинку

Солотвино – ціни 2020 року та які є найдешевші пропозиції відпочинку

Відпочинок у Солотвині в 2020 році має свої особливості: сезон стартував дещо пізніше, а всі комплекси повинні були вносити у свою роботу певні корективи аби врахувати санітарні норми.

ВІДЕО ДНЯ

Враховуючи певні обмеження, пов’язані із виїздом на популярні закордонні курорти, відпочиваючі переорієнтувались на внутрішній туризм. Ті, хто має змогу, їдуть на популярні курорти Одеси, Затоки, Миколаєва та ін.

Читайте також:
Топ-7 яскравих місць у Закарпатті: куди поїхати й що побачити?
Реклама

Дехто обирає відпочинок у Закарпатті. Тут можна поєднати 2 в 1 – незабутній відпочинок у Карпатах та не менш приємний відпочинок у Солотвині.

Вода соляних озер Солотвина за своїми лікувальними властивостями аналогічна водам Мертвого моря. Вона є корисною для лікування хвороб нервової системи, радикулітів, плевритів, артритів, захворювань шкіри. Місцеві грязі дають позитивний ефект при лікуванні серцево-судинної системи, залишкових явищах флебітів, тромбофлебітів, органів руху, нервової системи, урологічних захворювань, псоріазу тощо.

Реклама

Тепер щодо цін на відпочинок. На популярних сервісах бронювань нам вдалось знайти найдешевші варіанти на проживання – від 100 гривень за особу на добу. За цю суму ви проживатимете за 400-500 метрів від озера в економ-номері готелю. Щодо харчування, то можна самостійно готувати їжу на кухні (наявна газова плита, холодильник, посуд, мийка).

Якщо ви виберете базу відпочинку безпосередньо біля озера, то готуйтесь заплатити від 200 гривень за добу. Їжу так само ви будете готувати самі.

Читайте також:
Озвучено ціни-2020 на відпочинок у Солотвині
Реклама

Готелі Солотвина також пропонують послугу комплексного харчування у їдальні (від 80 грн.) або замовлення їжі із місцевих ресторанів (від 200 грн.). Звичайно ж, це є окрема плата.

Найпопулярніші цінові пропозиції на проживання коливаються в межах 200-350 гривень з особи на добу. Зазвичай в таких готелях є свої басейни, бесідки з мангалами та решта зручностей, необхідних для відпочинку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно