Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тариф на газ: як українцям платити менше

Тариф на газ: як українцям платити менше

Українці можуть економити до 5 грн на кожному кубометрі газу, якщо поміняють постачальника блакитного палива. Крім річних тарифів на ринку також з’явилися місячні й сезонні пропозиції.

ВІДЕО ДНЯ

Ті сім’ї, які використовують газ для підігріву води, влітку на зміні постачальника можуть економити сотні гривень щомісяця. Різниця взимку (при газовому опаленні) може становити більше ніж 1000 грн.

Місячний тариф

Найвигіднішу пропозицію опублікувало "Евода Трейд". Із їхньою місячною пропозицією паливо на червень буде коштувати 6,99 грн за кубометр. Щоправда, діє тариф на газ тільки для корпоративних клієнтів, тобто будь-хто з охочих за таким тарифом купувати блакитне паливо не може, повідомляє "Газправда".

Реклама
Читайте також:
Ціна на газ за червень 2021 року стане вищою: скільки доведеться платити

На другому місці "Паливенерго". Вони пропонують місячні тарифи на газ тільки з оплатою наперед, ціна при цьому становить 7,99 грн за кубометр. Перед тим, як отримати газ, потрібно вказати, скільки кубометрів плануєте витратити за місяць і протягом двох днів після підписання договору їх оплатити. Так підприємства страхується від ризиків виникнення перед ними заборгованості, а також отримують грошовий ресурс для закупівлі блакитного палива на ринку.

Реклама

Сезонні тарифи

Компанія "Енерджі Трейд Груп" із 1 червня по 30 вересня пропонує газ за ціною в 7,90 грн за кубометр. Це одна з перших сезонних пропозицій на ринку.

Зазначимо, всіх українців за замовчуванням перевели на річні тарифи, проте за бажанням у будь-який момент можна перевестися на місячний або сезонний тарифний план. Ті, хто не змінює постачальника і тарифний план, будуть платити за тією ціною, яку їм встановили. Решта має шанс заощадити, якщо знайдуть більш вигідний тариф.

Нагадаємо, "Закарпаттяобленерго" звернулось до жителів області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно