Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тариф «Твій газ на зиму» заморожено

Тариф «Твій газ на зиму» заморожено

Обіцяний запуск тарифу «Твій газ на зиму» у цьому сезоні не відбудеться. Причиною «заморожування» тарифу є стрімке зростання ціни на природний газ як в Україні, так і в Європі.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Людмила Сібулатова, з моменту запуску річних тарифів на газ вартість блакитного палива у червні на Українській енергетичній біржі зросла на 30% до 12,14 гривень за кубометр (середньозважена ціна з ПДВ на умовах пост оплати). Ціна газу на нідерландському хабі TTF збільшилась на 23% і наразі складає 28,35 євро за Мегават/год.

Тариф «Твій газ на зиму» заморожено – 01
Реклама

«Зростання ціни газу триває, незважаючи на закінчення опалювального сезону і низьку активність закачування ресурсу у підземні сховища. Тож ми не бачимо можливості запропонувати своїм клієнтам привабливі умови для створення власного газового запасу на зиму і скасовуємо запуск тарифу «Твій газ на зиму», – зазначила Людмила Сібулатова.

Читайте також:
Як можна виграти до 3000 гривень на газ?
Реклама

Споживачам, що використовують природний газ для опалення осель, фахівці ТОВ «Закарпатгаз Збут», яке працює під брендом «Твій газзбут», радять тариф «Твій газ рівномірний платіж», який дозволяє уникнути великих сум у платіжках протягом опалювального сезону. Обравши тариф «Твій газ рівномірний платіж», взимку ви можете сплачувати до 40% менше, ніж реально споживаєте.

Нагадуємо, що ви можете в будь-який час перейти на інший газовий тариф. При зміні тарифу внесені раніше кошти нікуди не подінуться, вони будуть зазначені як переплата на вашому особовому рахунку і ви зможете використати їх для оплати газу за іншим тарифом.

Вартість кубометру блакитного палива зафіксована на весь рік на позначці 7,99 гривень лише у тарифах «Твій газ річний» і «Твій газ рівномірний платіж».

Реклама

Більше інформації про тариф і калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу можна знайти тут.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно